Autor:

Falešná husí játra

Střední
Ingredience
Vepřová játra 500 g
Šlehačka 1 ks
Vejce 4 ks
Vegeta 1 lžička
Sádlo 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Falešná husí játra

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Játra pomeleme, smícháme se všemi ingrediencemi a dáme péci do tukem vymazané formy (nejlépe do srnčího hřbetu). Po upečení naporcujeme a podáváme s hlávkovým salátem a chlebem. Chutnají jako játra husí a přijdou levněji.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
2+
4.5 8 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 8x)
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Falešná husí játra

Komentáře

  1. Simča S.   09.06.2012 | 23:23 | reagovat | závadný

    Na to, jak je to dobré je to neskutečně jednoduché :-). Děláme to na studené mísy na vánoce a na velikonoce a vždy s velkým úspěchem. Kromě uvedených ingrediencí dávám asi lžíci paštikového koření. Dělám si sama směs, kterou pořádně utřu v hmoždíři a přesiji přes jemné pláténko, ale je možné dát koření den předem do cca 2 lžic vody, kde ho necháme louhovat, pak před připravou zahřejeme až k varu a necháme vystydnout a do játrové směsi přidáme jen přefiltrovaný výluh, který dodá chuť bez případných nepříjemných kousků koření. Také můžete do hmoty před pečením přidat 2 - 3 lžíce koňaku...

  2. Jana   30.10.2010 | 22:29 | reagovat | závadný

    Prosím prosím, moc ráda bych to zkusila...ale kde jsou ty ingredience? Játra a šlehačka jenom??

    1. Tereza T   01.11.2010 | 14:02 | reagovat | závadný

      Dobrý den, už je doplněno. Díky za upozornění

  3. Věra Novotná   23.02.2007 | 19:47 | reagovat | závadný

    pro Gábinu. Dělala jsem v mikrovlnce jako klasické vaření asi 10 minut. (měla jsem formu na muffiny, ve větších formách určitě déle).

  4. Daniela O.   23.02.2007 | 18:01 | reagovat | závadný

    No, tak tohle je opravdova BOMBA. Delala jsem take z jatyrek kurecich. Jenom je mi lito, ze nemuzu posoudit, jak to chutna po ulezeni, protoze nezbyl ani drobecek. Pridavam k oblibenym.

  5. D K   23.02.2007 | 15:39 | reagovat | závadný

    Chci to vyzkoušet z kuřecích jater. Je nutné aby játra byla pomletá nebo stačí jen nakrájet na drobno?

1 2 3 4 5 6 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web