Buchta celulitida

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 26
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek mléko
    • 0,5
      hrnek olej
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      lžíce kakao
  • Náplně
    • 250
      g tvaroh
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • cukr
    • mléko
    • džem

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme všechny ingredience na těsto a polovinu ho nalejeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný pekáč. Druhou polovinu obarvíme kakaem a vlijeme na pekáč k bílému těstu. Z pudinku, mléka a cukru uvaříme hustý pudink, tvaroh smícháme s také s cukrem. Nyní klademe na těsto v pekáči střídavě kupky ochuceného tvarohu, uvařeného pudinku a džemu. Pudinku vrstvíme na jedno místo více. Dáme do vyhřáté trouby na 180 °C a upečeme.
2
Pudink můžeme použít jakýkoliv, tak stejně i džem. Záleží na chuti. Od věci by nebyly ani kousky např. zavařených meruněk místo džemu.
Zařazení: Moučníky Buchty
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • allena89
    allena89 |

    23. 10. 2014 14:06

    Moc dobrá buchta!

  • allena89
    allena89 |

    23. 10. 2014 14:06

    Moc dobrá buchta!

  • Marek
    Marek |

    3. 5. 2014 09:53

    si robite srandu takto nazvat kolac 8-) skuste to povedat ludom na fore ocelulitide.sk v sekcii vyziva :-P

  • Alice
    Alice |

    16. 2. 2014 12:03

    nevím proč, ale tvaroh i marmeláda mi protekly na spod, takže mi zůstávají na plechu a buchta nahoře. Co jsem udělala špatně?

  • Martin
    Martin |

    16. 11. 2013 10:44

    Ahoj a jak dlouho se má buchta péci?

  • pivonka_1
    pivonka_1 |

    27. 10. 2013 21:39

    Tato buchta je opravdu mňamózní a jednoduchá a když se to pěkně poskládá, ani nemusí vypadat celulozoidně. :)

  • veru
    veru |

    11. 8. 2013 18:08

    celulitida se jmenuje proto,protože tam jsou jakoby ty boule nahoře z pudingu atd..a vypada to podobně jako na prdelce ;-) I :))

  • sarka-carka
    sarka-carka |

    12. 4. 2013 21:46

    výborná

  • janča
    janča |

    21. 2. 2013 21:40

    tak zítra jí vyzkoušim..vypadá dobře 8-) 8-)

  • pipča
    pipča |

    12. 2. 2013 12:29

    na to jak je název odporný je buchta snadná, dobrá a rychlá

  • thellma
    thellma |

    2. 9. 2011 12:11

    Zase trochu něco jiného a moc dobrá.

  • marcelanovakova
    marcelanovakova |

    8. 5. 2011 19:50

    Tak dnes jsem recept zkoušela a opravdu můžu vřele doporučit. Je MOC dobrá a není náročná .....

  • Lucka
    Lucka |

    16. 3. 2011 19:04

    Trošičku jsem se bála toho tvarohu protože ho moc nemusím, ale v této kombinaci s pudinkem a marmeládou je to paráda...krasně pocukrovat a už se může mlsat :-)

  • Irča
    Irča |

    10. 12. 2010 09:48

    Díky za opravu receptu. Hned včera jsem buchtičku upekla s měruňkama místo marmelády a dvěma tvarohy a :-) je vynikající. Půl plechu už večer padlo.

  • Tereza T
    Tereza T |

    8. 12. 2010 14:38

    Opraveno, díky.

  • Irča
    Irča |

    8. 12. 2010 13:09

    Taky v tom mám trošku zmatek. Kolik a kam patří ten olej a co cukr, to si ho mám nasypat kolik chci?? Chtěla jsem buchtu vyzkoušet o víkendu, ale nejsem si jistá. :-\

  • Tina
    Tina |

    7. 12. 2010 12:00

    prosím, co jsou to všechny ingredience na těsto? kolik tam přijde oleje? ten je na vymazání pekáče anebo i do těsta? děkuji

  • evinecka
    evinecka |

    3. 12. 2010 09:55

    vynikající

  • Pája S
    Pája S |

    20. 2. 2010 20:10

    Dnes padla volba na tuto senza buchtu.Je moc chutný.Jasná 1.:-)

  • Pája S
    Pája S |

    20. 2. 2010 20:06

    Dnes padla volba na tento koláč a je moc chutný.Jasná 1.:-)

  • Kristýna Novotná
    Kristýna Novotná |

    20. 2. 2010 12:35

    Teď jsem dopekla a moc mi to chutná. Příště ale nahradím tu marmeládu spíše nějakým ovoce. Příjde mi totiž, že je příliš sladká vůči zbytku náplně. Ale i tak je to výborné :)

  • venyss venyss
    venyss venyss |

    6. 7. 2009 13:23

    Klasický,hluboký pekáč.

  • zdenka supolova
    zdenka supolova |

    5. 7. 2009 18:29

    Na jak velký "pekáč" to je?Děkuji.

  • venyss venyss
    venyss venyss |

    5. 7. 2009 14:37

    Tak jsem konečně vyzkoušela. Jů to byla rychlost a s takovým perfektním chuťovým výsledkem! Jak je ta celulitida krásná!1.

  • Markéta Sýkorová
    Markéta Sýkorová |

    6. 12. 2008 10:23

    Buchta je naprosto dokonalá, moc děkuji za recept, který nemá chybu

  • Daniela Šrámková
    Daniela Šrámková |

    15. 5. 2008 20:21

    Moc moc dobrá. Nahradila jsem jeden hrnek celozrnou moukou (to kvůli tý celulitidě :o)), navrh naskládala broskve a kladla kopečky čoko pudinku a tvarohu. Pekla jsem při nižší teplotě trochu déle, to kvůli tý celozrnce a výsledek mňamózní :o) díky, brzo zopakuju!

  • Lenka
    Lenka |

    15. 3. 2008 09:49

    Moc dobrá, vyzkoušela i sestra...taky chceme tak nádhernou celulitidu :-) Všem moc chutnala :-)

  • Magda
    Magda |

    13. 3. 2008 11:14

    O víkendu jsem pekla a suchá nám nepřipadala. Dělala jsem hromádky jednu vedle druhé.

  • Evka
    Evka |

    11. 3. 2008 20:03

    Mě se zdála tato buchta dost suchá... Snad by se tam mělo přidat trochu více pudingu navrch a těsto udělat trochu řídší...

  • Daniella O.
    Daniella O. |

    6. 3. 2008 16:04

    Recept jsem si trochu upravila na Buchtu anti-celulitida (mene cukru a odtucnene mleko). Po chutove strance je vyborna a co se vzhledu tyka?...Kez by celulitida vypadala take tak krasne...

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    6. 3. 2008 07:00

    Marsí, to je krásny výraz "prostorově výrazná" :))) Mala som nadmerne prostorově výraznou známu, ktorá mala u lekára napísané v karte "pre obezitu nevyšetrovateľná". S úsmevom chcela, nech jej to prepíšu na tučná. Prvý a poslednýkrát v živote som videla, že lekárka musela pacienta pri vyšetrení fonendoskopom obísť. Ale humoru mala na rozdávanie. Takže sú aj horšie prípady:)))

  • Marsi
    Marsi |

    5. 3. 2008 20:16

    Holky kliddek...ja mela celulitidu i kdyz jsem mela íý kilo,ted mam ňí a je to furt stejny dolikaty problem,akorat s tim rozdilem,ze teed jsem trochu vice pprostorove vyrazna...:-}}

  • marika hulová
    marika hulová |

    5. 3. 2008 18:58

    dekuji

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    5. 3. 2008 16:04

    Vieročka, celulitídu majú aj menej statné dámy, je to porucha v ukladaní tuku v bunkách, takže aj statné dámy môžu byť bez celulitídy:)))

  • Jana
    Jana |

    5. 3. 2008 16:00

    Ten název je fakt hrozný. Už kvůli němu bych to nikdy nepekla.

  • Věra z Dc
    Věra z Dc |

    5. 3. 2008 14:04

    Mariko, celulitida se jmenuje asi proto, aby jsme si představili jak budeme vypadat až buchtu sníme. Jinak celulitidě se říká pomerančová kůže (mají ji statnější osoby) tak buchta bude asi tak trochu hrbolatá, ale určitě moc moc dobrá :-)

  • ladislava
    ladislava |

    5. 3. 2008 12:13

    Pekla jsem, místo marmelády byly jahody a bezva. Vláčná a chutná.

  • Angella Horvátová Horvátová z Brodec
    Angella Horvátová Horvátová z Brodec |

    4. 3. 2008 18:04

    Vypadá skvěle. Zbožňuju mlíko, tak tam dám aspoň tři hrnky. Můžu tam dát i zavařený jahody, nebo kdybi měly v Bile i broskve? Už se těším, až jí dám dětskám k věčeři jak se asi budou tvářtit.

  • marika hulová
    marika hulová |

    4. 3. 2008 17:59

    muzu se zeptat, proc se tomu rika zrovna buchta celulitida?

  • Mila Foglova
    Mila Foglova |

    4. 3. 2008 13:52

    oooooooooo to musi byt dobrota, hned to vyzkousim :)