Autor:

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Snadné
Ingredience
Fazole 250 g
Sádlo 40 g
Cibule 1 ks
Klobása 1 ks
Hladká mouka 40 g
Mletá paprika  
Pepř mletý  
Česnek 2 stroužek
Zakysaná smetana 2 kelímek
Sůl  
Ocet  
Cukr  
Kopr  
Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Fazole namočíme přes noc do vody. Druhý den je vaříme do změknutí. Na sádle necháme zesklovatět cibulku, přidáme nakrájenou klobásu a orestujeme, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Do ní přidáme mletou papriku a pepř, přilejeme trochu vody, povaříme a vlijeme do vařených fazolí. Do polévky přidáme rozetřený česnek, zakysanou smetanu a ještě chvilku povaříme.
Nakonec polévku dochutíme solí, octem a cukrem. Můžeme ozdobit nasekaným koprem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Hostina na svatého Martina Články z

Komentáře k receptu: Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Komentáře

  1. KaRa   15.08.2014 | 21:30 | reagovat |

    LUXUSNÍ...! Děkuji :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestuji, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web