Autor:

Hriatô

Střední
Ingredience
Cukr krystal 2 lžíce
Převařená voda  
Uzená slanina
prorostlá
100 g
Slivovice
nejlépe domácí
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

V menší pánvičce upražíme cukr na karamel, do bleděhněda. V jiné pánvičce vyškvaříme na malé kostičky nakrájenou slaninu. Když je karamel upražený, vlejeme do něj trochu horké převařené vody, necháme rozvařit a vlejeme do rozškvařené slaniny.

Převaříme, přidáme slivovici, přivedeme k varu a zapálíme. Ihned zakryjeme pokličkou a horké podáváme v malých skleničkách. Skleničky obtočíme ubrouskem tak, aby se daly chytit do ruky. Pije se horké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Penne s hovězím ragú a houbami Nejoblíbenější klasika: hovězí maso Články z

Komentáře k receptu: Hriatô

Komentáře

  1. marie   24.03.2007 | 16:34 | reagovat |

    děkuji za recept, moje tchýně vždy toto připravovala, když jsem měla přijít na návštěvu a bylo to úžasné, ted jsem recept našla na těchnto stránkách a zajásala protože jsem ho dávno zapoměla dík je to bezvadné

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web