Autor:

Kančí gulášek od Veru

Střední
Ingredience
Kančí maso 1,5 kg
Cibule 5 ks
Sádlo  
Červené víno 400 ml
Hnědý rum
podle potřeby
0,05 l
Sůl  
Pepř mletý  
Mletý kmín  
Mletá paprika  
Koření - Divočina
na zahuštění
 
Česnek 4 stroužek
Majoránka  
Hladká mouka
(je ale lepší zahustit chlebem)
 
Kančí gulášek od Veru

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Nakrájenou cibulku orestujeme dozlatova na sádle, na ni dáme zatáhnout na kostky nakrájené maso. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, papriku, koření na divočinu, rum, víno a dusíme doměkka. Po dobu dušení podléváme vínem či vývarem.
Před koncem přidáme hrst majoránky a prolisovaný česnek.
Zahustíme mletým sušeným chlebem (je to lepší než mouka).
Podáváme s bramborovým nebo houskovým knedlíkem. :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Kančí gulášek od Veru

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web