Autor:

Kančí gulášek od Veru

Střední
Ingredience
Kančí maso 1,5 kg
Cibule 5 ks
Sádlo  
Červené víno 400 ml
Hnědý rum
podle potřeby
0,05 l
Sůl  
Pepř mletý  
Mletý kmín  
Mletá paprika  
Koření - Divočina
na zahuštění
 
Česnek 4 stroužek
Majoránka  
Hladká mouka
(je ale lepší zahustit chlebem)
 
Kančí gulášek od Veru

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Nakrájenou cibulku orestujeme dozlatova na sádle, na ni dáme zatáhnout na kostky nakrájené maso. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, papriku, koření na divočinu, rum, víno a dusíme doměkka. Po dobu dušení podléváme vínem či vývarem.
Před koncem přidáme hrst majoránky a prolisovaný česnek.
Zahustíme mletým sušeným chlebem (je to lepší než mouka).
Podáváme s bramborovým nebo houskovým knedlíkem. :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Sedlácká omeleta Podzimní pohoda na chalupě. Vyzkoušejte skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Kančí gulášek od Veru

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web