Autor:

Kančí gulášek od Veru

Střední
Ingredience
Kančí maso 1,5 kg
Cibule 5 ks
Sádlo  
Červené víno 400 ml
Hnědý rum
podle potřeby
0,05 l
Sůl  
Pepř mletý  
Mletý kmín  
Mletá paprika  
Koření - Divočina
na zahuštění
 
Česnek 4 stroužek
Majoránka  
Hladká mouka
(je ale lepší zahustit chlebem)
 
Kančí gulášek od Veru

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Nakrájenou cibulku orestujeme dozlatova na sádle, na ni dáme zatáhnout na kostky nakrájené maso. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, papriku, koření na divočinu, rum, víno a dusíme doměkka. Po dobu dušení podléváme vínem či vývarem.
Před koncem přidáme hrst majoránky a prolisovaný česnek.
Zahustíme mletým sušeným chlebem (je to lepší než mouka).
Podáváme s bramborovým nebo houskovým knedlíkem. :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Hovězí hamburger Domácí hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kančí gulášek od Veru

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web