Kančí gulášek od Veru

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,5
      kg kančí maso
    • 5
      ks cibule
    • sádlo
    • 400
      ml červené víno
    • 0,1
      l hnědý rum podle potřeby
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletý kmín
    • mletá paprika
    • koření - divočina na zahuštění
    • 4
      stroužek česnek
    • majoránka
    • hladká mouka (je ale lepší zahustit chlebem)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájenou cibulku orestujeme dozlatova na sádle, na ni dáme zatáhnout na kostky nakrájené maso. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, papriku, koření na divočinu, rum, víno a dusíme doměkka. Po dobu dušení podléváme vínem či vývarem.
2
Před koncem přidáme hrst majoránky a prolisovaný česnek.
3
Zahustíme mletým sušeným chlebem (je to lepší než mouka).
4
Podáváme s bramborovým nebo houskovým knedlíkem. :-)
Zařazení: Maso Zvěřina
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.