Autor:

Kančí gulášek od Veru

Střední
Ingredience
Kančí maso 1,5 kg
Cibule 5 ks
Sádlo  
Červené víno 400 ml
Hnědý rum
podle potřeby
0,05 l
Sůl  
Pepř mletý  
Mletý kmín  
Mletá paprika  
Koření - Divočina
na zahuštění
 
Česnek 4 stroužek
Majoránka  
Hladká mouka
(je ale lepší zahustit chlebem)
 
Kančí gulášek od Veru

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Nakrájenou cibulku orestujeme dozlatova na sádle, na ni dáme zatáhnout na kostky nakrájené maso. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, papriku, koření na divočinu, rum, víno a dusíme doměkka. Po dobu dušení podléváme vínem či vývarem.
Před koncem přidáme hrst majoránky a prolisovaný česnek.
Zahustíme mletým sušeným chlebem (je to lepší než mouka).
Podáváme s bramborovým nebo houskovým knedlíkem. :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Kančí gulášek od Veru

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web