Autor:

Žampionová smaženice

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Cibule 100 g
Anglická slanina
nebo šunka, šunková klobása...
100 g
Máslo 20 g
Olej 1 lžička
Čerstvé žampiony 150 g
Česnek 1 stroužek
Rozšlehané vejce
dle velikosti 5 -
6 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Žampionová smaženice

Postup přípravy:

Na pánvi s olejem a rozpuštěným máslem, necháme zesklovatět cibuli, kterou smažíme zároveň s uzeninou. Pak přisypeme na plátky pokrájené žampiony, které také orestujeme a ke konci restování vmícháme rozetřený česnek. Přidáme rozšlehaná osolená vejce, která necháme v žampionové směsi srazit.
Dochutit můžeme i majoránkou, pepřem nebo drceným kmínem.

Podáváme ihned s čerstvým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Arašídy v růžové vodě Báječné chutě Maroka. Vyzkoušejte jejich speciality Články z

Komentáře k receptu: Žampionová smaženice

Komentáře

  1. Pavla   26.08.2015 | 16:43 | reagovat |

    Byla výborná! Co nám jinýho zbyde než žampiony, když v lese nerostou ani prašivky natož hříbek.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web