Autor:

Guláš ze srnčího masa

Střední
Ingredience
Srnčí kýta 500 g
Slanina 60 g
Cibule 2 ks
Mrkev 1 ks
Celer 1/4 ks
Petržel 1 ks
Česnek 5 stroužek
Sůl  
Rajčata 4 ks
Bobkový list 2 ks
Nové koření 6 ks
Pepř celý 6 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zvěřina

Na roztavené slanině osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli a zeleninu. Pak přidáme nakrájený česnek a na kostky nakrájené maso. Osolené a opepřené osmahneme, podlijeme vodou, přidáme koření a dusíme. K téměř měkkému masu přidáme na čtvrtky nakrájená oloupaná rajčata (nebo protlak) a ještě podusíme. Dochutíme a podáváme s brambory nebo chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 10 x
2
4 10 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 10x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Guláš ze srnčího masa

Komentáře

  1. Antonka   10.06.2014 | 21:36 | reagovat | závadný

    Guláš to asi opravdu není :-) ,ale přesto uvařeno a je to mňamka ;-) Mohu jenom doporučit !

  2. Jaroslav   06.06.2013 | 8:32 | reagovat | závadný

    To se dá takto jíst? Víte co je guláš ze srnčího? Ach jo. :-X

  3. ivana   26.06.2011 | 19:40 | reagovat | závadný

    ted jsem gulas zkousela a je vynikajici i me rodi chutnal ;-)

  4. Pet   18.08.2007 | 16:11 | reagovat | závadný

    recept jsem zkusil, se zeleninou by se nemělo jednat o guláš,ale jinak to bylo celkem chutné.

  5. Bedřich   13.01.2007 | 20:53 | reagovat | závadný

    Kdysi jsem taky rajský protlak a kořenovou zeleninu - kromě sušeného celeru - v guláších zatracoval, pak jsem ochutnal několik takto připravených gulášů a má to něco do sebe. Zejména srnčí maso pro svou pikantnost snese hodně hraní. U jelena bych možná se smetanou byl opatrnější. Jinak razím zásadu, že guláš se zahušťuje masem - to ale musí být celý srnec na vývar a maso z ovařených kostí, jak tady podtkla Jana. Žádná mouka ani chleba - hozí zkysnutí guláše. Bez mouky vám guláš nezkysne za přiměřené péče ani v létě.

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web