Autor:

Fazolový guláš

Střední
Ingredience
Hovězí kližka 500 g
Rostlinný olej 1 lžíce
Cibule
(Velká)
1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Paprika - sladká 1 špetka
Fazole 1 kg
Majoránka 1 špetka
Česnek 1 ks
Jíška
Máslo  
Hladká mouka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájíme na kousky a rychle osmahneme na oleji spolu s nadrobno nakrájenou cibulí. Osolíme, opepříme, opaprikujeme a dusíme. V druhém hrnci vaříme předem namočené fazole - nesolit! Když je obojí do poloměkka, smícháme, zahustíme (je-li potřeba) jíškou a dusíme dál. Před dokončením okořeníme majoránkou a utřeným česnekem, dosolíme, můžeme přidat feferonku. Podáváme v bochníčku chleba.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
2+
4.4 6 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 6x)
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Fazolový guláš

Komentáře

  1. Tereza J.   17.04.2009 | 9:51 | reagovat | závadný

    Pani Marie, všetky strukoviny varím len v tlakovom hrnci, je to veľká úspora času, rovnako krúpy, zemiaky, atď.

  2. Marie Šindelová   16.04.2009 | 19:21 | reagovat | závadný

    Gulášek byl výborný,ikdyž jsem měla doma jen půl kg fazolí,stačilo to bohatě.Poprvé jsem je udělala v tlakovém hrnci a byla jsem nadšená rychlostí přípravy.1*

  3. Jana Remková   22.06.2008 | 22:26 | reagovat | závadný

    No,já taky fazole solím hned,ale je možné,že kdybych to nedělala,tak by se nevařily tak dlouho,ikdyž je přez noc namáčím.No,vyzkouším,dám vědět.

  4. Lenka   22.06.2008 | 16:04 | reagovat | závadný

    Já většinou používám červené.Nejčasteji z nich dělám polévky nebo saláty.

  5. ladislava staffenová   22.06.2008 | 15:36 | reagovat | závadný

    Tak to je docela pro mě novinka,musím to vyzkoušet,jen ještě jedna možnost - nezáleží třeba na druhu fazolí,já nejčastěji vařím bílé (červené jsem snad měla jen z konzervy,tam měkké jsou),že se namáčejí,to je jasné.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web