Eierlikörpunsch

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
20 minut
6
porce
neuvedeno
autor: momik

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      l vaječný koňak
    • 1
      l bílé víno polosuché
    • 1
      lžíce koření vánoční podle chuti - vanilka, muškátový oříšek, skořice...
    • 1
      lžíce hnědý cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cukr a vaječný likér opatrně zahříváme na střední úrovni za stálého míchání metličkou dokud se cukr nerozpustí. Nesmí vařit! Přilijeme víno a za stálého míchání necháme přejít varem. Měla by se vytvořit bělavá pěna, kterou nabíráme spolu s punčem do sklenic.
2
Podávejte ihned, pěny vydrží cca 10 minut.

Komentáře k receptu

  • momik
    momik |

    19. 12. 2010 19:38

    jako na Vánočních trzích ve Vídni :)

  • Zumbistka
    Zumbistka |

    19. 12. 2010 12:40

    to vypadá lákavě, jen nevím jaká chuť mě z toho čeká?