Autor:

Eintopf s červenou řepou

Snadné
Ingredience
Červená řepa 300 g
Vepřové maso
nebo kuřecí, krůtí...
600 g
Cibule
větší
2 ks
Olej 4 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá sladká paprika 1 lžíce
Rajský protlak
2 -
3 lžíce
Rozmarýn
- snítka
 
Vepřový vývar
nebo bujon, cca
1200 ml
Brambory
cca 400 -
500 g
Strouhaný křen
na dozdobení
 
Eintopf s červenou řepou

Postup přípravy:

Řepu omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka, po vychladnutí oloupeme a pokrájíme na kostky.
Na oleji orestujeme pokrájené cibule, pak přidáme na kostky pokrájené, osolené a opepřené maso a také osmahneme. Přidáme protlak, rozmarýn, zaprášíme paprikou, krátce osmahneme a zalijeme vývarem. Pod pokličkou dusíme téměř doměkka, před koncem vaření přidáme oloupané, na kostky pokrájené brambory a vaříme vše doměkka a pár minut před dovařením dáme do hrnce prohřát i řepu, dochutíme solí a pepřem, odstavíme ho a necháme chvíli před podáváním pod poklicí odpočinout.
Mezitím si nastrouháme křen, kterým eintopf na talířích dozdobíme. Kdo nemá rád křen, může dozdobit petrželkou.

*Eintopf je po proležení ještě lepší, takže si ho můžeme udělat den předem.

*Jíme jen tak nebo s čerstvým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 35 x
1
4.94 35 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 35x)
Králičí vývar s quinoou Porcování králíka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Eintopf s červenou řepou

Komentáře

  1. ivculastoki   21.11.2016 | 12:04 | reagovat | závadný

    Dělala jsem o víkendu, no prostě vynikající záležitost, dávám za 1 <3

  2. Vondrová   09.09.2016 | 15:10 | reagovat | závadný

    Vynikající. Děkuji.

  3. Laura   05.08.2016 | 12:24 | reagovat | závadný

    Výborný oběd. Děkuji za recept :-)

  4. Ladislav   18.06.2016 | 13:13 | reagovat | závadný

    Super ale málo :'(

  5. Mirka   10.05.2016 | 7:16 | reagovat | závadný

    Byl to výborný guláš, děkuji za recept a doporučuji.

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web