Autor:

Husa po staročesku

Snadné
Ingredience
Husa 1 ks
Sůl 1 lžička
Zázvor - mletý 1 lžíce
Kmín
celý
1 hrst
Česnek 6 stroužek
Husa po staročesku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Husu rozčtvrtíme, nožem uděláme do prsíček a stehýnek otvory, vložíme do nich stroužky česneku, osolíme, pokmínujeme, posypeme mletým zázvorem, podlijeme a zvolna pečeme nejprve pod pokličkou, aby změkla, potom pomalu dopékáme odkrytou. Při pečení podléváme a poléváme šťávou, aby byla kůžička křupavá.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Žebra z grilu Žebra z grilu krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Husa po staročesku

Komentáře

  1. Ladia   19.10.2010 | 8:29 | reagovat |

    I tady už bylo foto...

  2. Radka Albrechtová   16.10.2010 | 23:09 | reagovat |

    No tp musí být dobrůtka..

  3. UA   03.07.2007 | 9:18 | reagovat |

    Žiju na Ukrajině a o huse si můžu tak akorát nechat zdát.

  4. Magda   22.12.2006 | 19:40 | reagovat |

    U nás doma se vždy říkalo, že nic co má peří nemá být na Nový rok.Na Štědrý den by se měl držet půst ne, Já ho teda nedržím, ale maso v ten den nejím, až večer kapra.

  5. Zuzana Bernátová   21.12.2006 | 18:33 | reagovat |

    Kamila-palce držíme,ale u nás sa vraví,že sa na štedrý den nemá variť nič čo má krídla-vraj potom uletí šťastie z domu.Ale iný kraj-iný mrav.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web