Karamelové hrušky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g hnědý cukr
    • 4
      ks hrušky
    • 1
      šálek bílé víno
    • vanilkový cukr
    • badyán Event.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cukr necháme zkaramelizovat na pánvi. Hrušky rozpůlíme a vyndáme jádřinec a položíme na karamel dolíčkem dolů. Posypeme vanilkovým cukrem, můžeme přidat i badyán. Necháme hrušky pustit šťávu a pak polijeme bílým vínem.
2
Na talíři můžeme ozdobit šlehačkou a strouhanou čokoládou.
Zařazení: Pokrmy Sladké
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    16. 10. 2010 20:31

    ...kde je už přidané foto?!? :-((

  • recepty 73
    recepty 73 |

    29. 9. 2010 13:00

    Výborné!Šlehačkou ani čokoládou bych tu podzimní,pohádkovou chuť nekazil :-)).

  • Anna
    Anna |

    17. 2. 2007 17:44

    To bude určitě moc dobrý, to zkusím.