Autor:

Karamelové hrušky

Střední
Ingredience
Hnědý cukr 150 g
Hrušky 4 ks
Bílé víno 1 šálek
Vanilkový cukr  
Badyán
Event.
 
Karamelové hrušky

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Cukr necháme zkaramelizovat na pánvi. Hrušky rozpůlíme a vyndáme jádřinec a položíme na karamel dolíčkem dolů. Posypeme vanilkovým cukrem, můžeme přidat i badyán. Necháme hrušky pustit šťávu a pak polijeme bílým vínem.

Na talíři můžeme ozdobit šlehačkou a strouhanou čokoládou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Jak správně naporcovat drůbež? Články z

Komentáře k receptu: Karamelové hrušky

Komentáře

  1. recepty73   16.10.2010 | 20:31 | reagovat |

    ...kde je už přidané foto?!? :-((

  2. recepty 73   29.09.2010 | 13:00 | reagovat |

    Výborné!Šlehačkou ani čokoládou bych tu podzimní,pohádkovou chuť nekazil :-)).

  3. Anna   17.02.2007 | 17:44 | reagovat |

    To bude určitě moc dobrý, to zkusím.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web