Husarské kotlety

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 5
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové kotlety
    • sůl
    • sádlo
    • špek
    • kořenová zelenina nastrouhaná
    • cibule
    • mletá paprika
    • vepřový vývar (i z masoxu)
    • smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, prudce opečeme po obou stranách na sádle a vyjmeme.
2
Do výpeku přidáme na kostky nakrájený špek, nastrouhanou kořenovou zeleninu, nakrájenou cibuli a podusíme.
3
Potom posypeme mletou paprikou, zalijeme troškou vývaru, vložíme opečené kotlety a dusíme doměkka. Po změknutí kotlety zalijeme smetanou a necháme přejít varem.
4
Podáváme s knedlíkem.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Eva1
    Eva1 |

    15. 3. 2011 21:26

    Děkuji za recept, kotlet byl moc dobrý :-)