Autor:

Husarské kotlety

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety  
Sůl  
Sádlo  
Špek  
Kořenová zelenina
nastrouhaná
 
Cibule  
Mletá paprika  
Vepřový vývar
(i z masoxu)
 
Smetana  
Husarské kotlety

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, prudce opečeme po obou stranách na sádle a vyjmeme.

Do výpeku přidáme na kostky nakrájený špek, nastrouhanou kořenovou zeleninu, nakrájenou cibuli a podusíme.

Potom posypeme mletou paprikou, zalijeme troškou vývaru, vložíme opečené kotlety a dusíme doměkka. Po změknutí kotlety zalijeme smetanou a necháme přejít varem.

Podáváme s knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1-
4.8 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 5x)
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Husarské kotlety

Komentáře

  1. Eva1   15.03.2011 | 21:26 | reagovat | závadný

    Děkuji za recept, kotlet byl moc dobrý :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web