Autor:

Husarské kotlety

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety  
Sůl  
Sádlo  
Špek  
Kořenová zelenina
nastrouhaná
 
Cibule  
Mletá paprika  
Vepřový vývar
(i z masoxu)
 
Smetana  
Husarské kotlety

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, prudce opečeme po obou stranách na sádle a vyjmeme.

Do výpeku přidáme na kostky nakrájený špek, nastrouhanou kořenovou zeleninu, nakrájenou cibuli a podusíme.

Potom posypeme mletou paprikou, zalijeme troškou vývaru, vložíme opečené kotlety a dusíme doměkka. Po změknutí kotlety zalijeme smetanou a necháme přejít varem.

Podáváme s knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1-
4.8 5 5 1
Hovězí kebaby s dipem z červené řepy Babí léto na grilu nebo v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Husarské kotlety

Komentáře

  1. Eva1   15.03.2011 | 21:26 | reagovat |

    Děkuji za recept, kotlet byl moc dobrý :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web