Autor:

Husarské kotlety

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety  
Sůl  
Sádlo  
Špek  
Kořenová zelenina
nastrouhaná
 
Cibule  
Mletá paprika  
Vepřový vývar
(i z masoxu)
 
Smetana  
Husarské kotlety

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, prudce opečeme po obou stranách na sádle a vyjmeme.

Do výpeku přidáme na kostky nakrájený špek, nastrouhanou kořenovou zeleninu, nakrájenou cibuli a podusíme.

Potom posypeme mletou paprikou, zalijeme troškou vývaru, vložíme opečené kotlety a dusíme doměkka. Po změknutí kotlety zalijeme smetanou a necháme přejít varem.

Podáváme s knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1-
4.8 5 5 1
Zkažené, nebo ještě k jídlu? Jak poznáte, kdy vyhodit potraviny? Články z

Komentáře k receptu: Husarské kotlety

Komentáře

  1. Eva1   15.03.2011 | 21:26 | reagovat |

    Děkuji za recept, kotlet byl moc dobrý :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web