Autor:

Eintopf s jehněčím masem

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mrkev 400 g
Batáty
(sladké brambory)
2 ks
Jarní cibulka 1 svazek
Olivový olej 1 lžíce
Zeleninový vývar
koncentrovaný
400 ml
Jehněčí svíčková 250 g
Tymián
na dochucení
 
Muškátový oříšek
na dochucení
 
Sůl
na dochucení
 
Pepř mletý
na dochucení
 
Eintopf s jehněčím masem

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Mrkev a brambory oloupejte a nakrájejte na kousky, opláchnutou cibulku na kolečka.
V hrnci rozehřejte 1/2 lžíce oleje a zeleninu na něm krátce poduste. Přidejte vývar, 200 ml vody a uveďte do varu. Osolte, opepřete a nechte asi 15 minut vařit.
Maso omyjte, osušte a zprudka opečte na pánvi na zbylém rozehřátém oleji, asi 5 minut. Nakrájejte na plátky, vložte do polévky spolu s lístky tymiánu a ještě asi 8 minut povařte.
Dochuťte a podávejte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Eintopf s jehněčím masem

Komentáře

  1. Ludmila   11.12.2014 | 16:45 | reagovat |

    krásná práce

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji o vás prozradí vše: Na tohle si dejte pozor! Výraz v obličeji o vás prozradí vše: Na tohle si dejte pozor!
Magický karmický rituál lásky: Naučte se ho a váš milostný vztah bude úžasný! Magický karmický rituál lásky: Naučte se ho a váš milostný vztah bude úžasný!
7 zaručených tipů, které vám pomůžou od chronické zácpy 7 zaručených tipů, které vám pomůžou od chronické zácpy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web