Autor:

Eintopf s jehněčím masem

40 minut PT0H40M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mrkev 400 g
Batáty
(sladké brambory)
2 ks
Jarní cibulka 1 svazek
Olivový olej 1 lžíce
Zeleninový vývar
koncentrovaný
400 ml
Jehněčí svíčková 250 g
Tymián
na dochucení
 
Muškátový oříšek
na dochucení
 
Sůl
na dochucení
 
Pepř mletý
na dochucení
 
Eintopf s jehněčím masem

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Mrkev a brambory oloupejte a nakrájejte na kousky, opláchnutou cibulku na kolečka.
V hrnci rozehřejte 1/2 lžíce oleje a zeleninu na něm krátce poduste. Přidejte vývar, 200 ml vody a uveďte do varu. Osolte, opepřete a nechte asi 15 minut vařit.
Maso omyjte, osušte a zprudka opečte na pánvi na zbylém rozehřátém oleji, asi 5 minut. Nakrájejte na plátky, vložte do polévky spolu s lístky tymiánu a ještě asi 8 minut povařte.
Dochuťte a podávejte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Eintopf s jehněčím masem

Komentáře

  1. Ludmila   11.12.2014 | 16:45 | reagovat |

    krásná práce

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web