Autor:

Domácí kuřecí paštika

25 minut PT0H25M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí játra 400 g
Máslo  
Majoránka  
Smetana ke šlehání  
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule 1 ks
Bílé víno 1 dl
Česnek 4 stroužek
Domácí kuřecí paštika

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Chuťovky

Na másle si orestujeme cibulku a přidáme kuřecí játra.

Až jsou játra skoro dozlatova, přidáme bílé víno, počkáme pár minutek, až se nám odpaří alkohol, osolíme opepříme a přidáme majoránku a nakrájený česnek.

Ještě horké přendáme do mísy, přidáme smetanu a tyčovým mixérem ušleháme dohladka.

Vmícháme plátky mandlí a necháme ve formě vychladit.

Takto hotovou paštiku, spotřebujte do 3 dnů a uchovávejte v lednici.

Dobrou chuť. :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta Tipy na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Domácí kuřecí paštika

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web