Autor:

Domácí paštika

Snadné
Ingredience
Vepřová játra 500 g
Anglická slanina 100 g
Vejce 3 ks
Sádlo 3 lžíce
Šlehačka 1/4 l
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Domácí paštika

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Vepřové

Do rozemletých jater přidáme sádlo, vejce, šlehačku, sůl a pepř. Vše dobře vymícháme. Formu na srnčí hřbet vyložíme plátky slaniny, vlijeme směs a pečeme 45 minut. Podáváme s okurkou a pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 13 x
1-
4.54 13 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 13x)
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Domácí paštika

Komentáře

  1. alabai   19.05.2013 | 7:15 | reagovat | závadný

    Játra se melou min.3x na nejmenší šajbě,a melou se syrová!

  2. Z   11.04.2013 | 11:42 | reagovat | závadný

    Játra mohou být jak syrová, tak osmažená jemně na pánvi. POužila jsem kuřecí, osmahla na cibulce, dobré to bylo.
    "Pekla" jsem to v troubě v hlubokém plechu s vodou.
    Chuově sqvělé, ale spíš je to hašé - dala jsem moc libového masa a minimum tuku. Chybka" příště víc tuku nebo šlehačku.

  3. Majka Rončáková   11.02.2008 | 13:42 | reagovat | závadný

    Játra dávám syrová, nemelu je, ale všechno rozmixuju. Na dochucení přidávám 1/2 hlavičky česneku, majoránku, nebo provensálské koření a lžičku vegety.Pokud dobře vymažete srnčí hřbet sádlem, anglickou ani nemusíte dávat. Peču to asi na 170 st. 50 min. v pekáči s vodou. Moc mi chutnala.

    1. Vráťa   08.02.2013 | 15:28 | reagovat | závadný

      Prosím, co znamená "Peču.........v pekáči s vodou" ?? V.

  4. Eva   29.12.2007 | 14:00 | reagovat | závadný

    A ta játra mají být nejdřív uvařená, nebo se melou syrová? E.

  5. Alenka Aová   22.12.2006 | 14:21 | reagovat | závadný

    Mně se to moc nepovedlo, bohužel :-( Asi jsem to pekla dlouho

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web