Autor:

Marinovaná vepřová kýta

Snadné
Ingredience
Řízky z kýty 4 ks
Šalotka 2 ks
Pivo 100 ml
Kečup - jemný 3 lžíce
Rajský protlak 1 lžíce
Pepř mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Cayenský pepř 1 špetka
Marinovaná vepřová kýta

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Oloupeme šalotky a nakrájíme na kostičky. Zalijeme je pivem, přidáme kečup, protlak, pepř, sůl i cayenský pepř a zamícháme. Očistíme a omyjeme plátky masa. Potřeme je marinádou a necháme 3 hodiny odležet. Maso vyjmeme z marinády, necháme je trochu okapat a položíme na mřížku rozpáleného grilu. Grilujeme asi 8-12 minut z každé strany. Podle potřeby občas potíráme marinádou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Marinovaná vepřová kýta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web