Marinovaná vepřová kýta

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks řízky z kýty
    • 2
      ks šalotka
    • 100
      ml pivo
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka cayenský pepř

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupeme šalotky a nakrájíme na kostičky. Zalijeme je pivem, přidáme kečup, protlak, pepř, sůl i cayenský pepř a zamícháme. Očistíme a omyjeme plátky masa. Potřeme je marinádou a necháme 3 hodiny odležet. Maso vyjmeme z marinády, necháme je trochu okapat a položíme na mřížku rozpáleného grilu. Grilujeme asi 8-12 minut z každé strany. Podle potřeby občas potíráme marinádou.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.