Autor:

Nakládané řízky

Střední
Porce: 6
Ingredience
Kuřecí maso
prsní řízek
6 ks
Vejce 2 ks
Česnek
utřený
7 stroužek
Dijonská hořčice 1 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Paprika - sladká
mletá
1 lžička
Škrob
kukuřičný
1 lžíce
Sůl 1 lžička
Strouhanka
na obalení
80 g
Slunečnicový olej
na smažení
 
Nakládané řízky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Vejce našleháme a postupně přidáváme hořčici, sojovou omáčku, worchestr, papriku, kukuřičný škrob, utřený česnek a sůl vše pořádně promícháme. Kuřecí řízky naklepeme a vložíme do připravené směsi tak, aby byla ze všech stran směs. Necháme minimálně 6 hodin odležet ve směsi. Poté rovnou obalíme jen ve strouhance a osmažíme.

Podáváme s různě upravenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1
5 7 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 7x)
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Nakládané řízky

Komentáře

  1. ebinka1   28.06.2015 | 13:31 | reagovat | závadný

    Dělám to samé jen na přírodno bez strouhanky. A je to super. Naložím tak na 48 hodin dopředu. ;-)

  2. recepty73   07.07.2011 | 22:52 | reagovat | závadný

    ...výborné, pokud smažíme na teflonové pánvi, není třeba obalovat ve strouhance...

  3. Hana Rožníčková   12.12.2006 | 9:20 | reagovat | závadný

    Jano, také jsem to nemyslela nějak špatně, ale když je to strava pro maminku, tak budiž. Ale já hovězí maso normálně vařím, většinou tak 2 - 3x do měsíce, ale je pravda, že nikdo z rodiny nemá žádné zdravotní problémy. Tak se nezlobte, jestli jsem se Vás dotkla.

  4. Jana Pátková   11.12.2006 | 21:56 | reagovat | závadný

    Já jsem to myslela dobře, ale špatně jsem to asi uvedla, drůbeží maso a filé je na dietu /u nás doma se to týká mé maminky, proto je to tolikrát/, proto se omlouvám, ale stejně se snažím takovou stravu zavést i pro mého manžela, ale asi to bude trvat delší dobu .O těch luštěninách nemám co říci, to zbožňuje celá rodina, kromě mámy, která už to nesnáší.

  5. Jana Pátková   11.12.2006 | 21:08 | reagovat | závadný

    Jenom jsem chtěla říci, že dělám maso vepřové , ale ne hovězí, to už nedělám 20 let, kuřecí připravuji pro mámu a k tomu i dělám pravidelně filé, protože je to zdravé. Jinak doma jíme bůček, ale to my velcí chlapi - to jsem já, manžel a syn. Luštěniny máme rádi, ale nemohu je vařit pro mou mámu, už ji to dělá problémy, ale vařím fazolový guláš, bramborový guláš a čočkovou polévku, nebo čočku na kyselo , ale jenom pro nás 3. Asi jsme si nerozuměli- já musím vařit i pro maminku a ta jinou stravu už nezvládne.To je ta dieta, promiňte, za špatnou zprávu, ale člověk v tom věku 93 let má opravdu jiný nárok na stravu.Také jsem to nevěděla, pokud jsem tomu jak se říká, nestála rovnou do očí. Tak se nezlobte, zdravím

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně. Objevte nový chrám krásy. VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně. Objevte nový chrám krásy.
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web