Autor:

Nakládané plněné papriky po Ázerbájdžánsku

Střední
Ingredience
Kapie
Zelených
10 ks
Česnek 120 g
Petrželová nať 150 g
Máta 100 g
Paprika 150 g
Sůl 20 g
Vinný ocet 500 g
Nakládané plněné papriky po Ázerbájdžánsku

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Kapie střední velikosti seřízneme ve vzdálenosti 0,5 centimetru od stopky a jádřince odstraníme. Papriky ovaříme v osolené vodu po dobu 1-2 minuty, potom je naplníme směsí, připravenou z česneku, nadrobno nakrájených natí a paprik a zakryjeme seříznutým vrškem. Pak kapie navrstvíme do sklenice, každou vrstvu posypeme solí a zalijeme vinným octem.

Sklenici uzavřeme a uložíme k uzrání na chladné místo cca na 14 dnů - 3 týdny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ciabatta Tip na víkend: Upečte si italské pečivo Články z

Komentáře k receptu: Nakládané plněné papriky po Ázerbájdžánsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web