Autor:

Nakládané plněné papriky po Ázerbájdžánsku

Střední
Ingredience
Kapie
Zelených
10 ks
Česnek 120 g
Petrželová nať 150 g
Máta 100 g
Paprika 150 g
Sůl 20 g
Vinný ocet 500 g
Nakládané plněné papriky po Ázerbájdžánsku

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Kapie střední velikosti seřízneme ve vzdálenosti 0,5 centimetru od stopky a jádřince odstraníme. Papriky ovaříme v osolené vodu po dobu 1-2 minuty, potom je naplníme směsí, připravenou z česneku, nadrobno nakrájených natí a paprik a zakryjeme seříznutým vrškem. Pak kapie navrstvíme do sklenice, každou vrstvu posypeme solí a zalijeme vinným octem.

Sklenici uzavřeme a uložíme k uzrání na chladné místo cca na 14 dnů - 3 týdny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salsa s artyčoky, čedarový dip a salsa z pečených rajčat Originální párty chuťovky Články z

Komentáře k receptu: Nakládané plněné papriky po Ázerbájdžánsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web