Autor:

Bylinkové tyčky k vínu

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Listové těsto 1 ks
Bylinky
nasekané
2 hrst
Česnek 2 stroužek
Olivový olej 2 lžíce
Sůl 1/2 lžička
Pepř celý  
Bylinkové tyčky k vínu

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Těsto si rozválíme na pomoučeném vále na hranatou placku. Bylinky nasekáme (já jsem použila hladkolistou petrželku, oregano a bazalku), smícháme s olejem a nadrceným česnekem, solí a pepřem. Směsí potřeme celý plát těsta.
Potřené těsto rádýlkem nařízneme na jednotlivé tyčinky, které zatočíme a dáme na plech vyložený pečícím papírem.
Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 200°C asi 7 minut, než budou tyčinky nazlátlé.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Bylinkové tyčky k vínu

Komentáře

  1. TheKacabi   30.12.2014 | 1:49 | reagovat |

    vyzkoušeli jsme na "předsilvestra" a mělo to úspěch... pro jistotu jsem ale dělala jen ze 100g těsta :-) teď vím, že můžu i víc :-)

  2. TheKacabi   30.12.2014 | 1:49 | reagovat |

    vyzkoušeli jsme na "předsilvestra" a mělo to úspěch... pro jistotu jsem ale dělala jen ze 100g těsta :-) teď vím, že můžu i víc :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web