Autor:

Bylinkové šištičky (karbanátky)

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Mleté maso - míchané 600 g
Rohlík
starší 1,5 -
2 ks
Mléko
cca
1 dl
Vejce 1 ks
Česnek
nastrouhaný
2 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Rozmarýn
čerstvý, drobně nasekaný
1/2 lžíce
Tymián
čerstvý, jemně nasekaný
1/2 lžíce
Majoránka
sušená
1/2 lžíce
Olej
na smažení
 
Bylinkové šištičky (karbanátky)

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Mleté, Vepřové

Mleté maso dáme do mísy, přidáme nastrouhané nebo rozmixované rohlíky, které zalijeme mlékem. Přidáme vejce, pepř, sůl, česnek, tymián, rozmarýn a majoránku. Vše důkladně promícháme a dáme na hodinu odležet.
Ze směsi tvarujeme šištičky nebo placičky (karbanátky), které v rozpáleném oleji smažíme ze všech stran dozlatova.

Podáváme se šťouchanými brambory, kaší nebo vařeným bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Bylinkové šištičky (karbanátky)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web