Autor:

Bůček v karamelu

Snadné
Ingredience
Vepřový bůček 1/2 kg
Cukr krupice  
Sojová omáčka  
Bílé víno  
Česnek  
Cibule  
Zázvor  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Libový bůček upečeme v troubě dohněda a pak ho celý ponoříme do vařící vody,pak vyndáme a vychladlý nakrájíme na kousky. Do vody dáváme proto,abychom se zbavili sádla na mase. Do hluboké pánve dáme asi 2 lžíce oleje, 2 lžíce cukru a necháme zkaramelizovat. Přidáme asi 10 lžic sojové omáčky, stejné množství obyčejného stolního vína, jemně pokrájenou cibuli, 2-3 nastrouhané česnekové stroužky, lžičku mletého zázvoru a osolíme. Mícháme dokud se karamel nerozpustí. Poté vložíme bůček a na mírném ohni necháme maso obalit v karamelové omáčce. Můžeme podlít ještě vínem nebo vodou anebo zahustit omáčku škrobem. Podáváme s vařenou rýží a je to nečekaně výborné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Panenka plněná gorgonzolou Vepřové hodování Články z

Komentáře k receptu: Bůček v karamelu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web