Autor:

Bůček v karamelu

Snadné
Ingredience
Vepřový bůček 1/2 kg
Cukr krupice  
Sojová omáčka  
Bílé víno  
Česnek  
Cibule  
Zázvor  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Libový bůček upečeme v troubě dohněda a pak ho celý ponoříme do vařící vody,pak vyndáme a vychladlý nakrájíme na kousky. Do vody dáváme proto,abychom se zbavili sádla na mase. Do hluboké pánve dáme asi 2 lžíce oleje, 2 lžíce cukru a necháme zkaramelizovat. Přidáme asi 10 lžic sojové omáčky, stejné množství obyčejného stolního vína, jemně pokrájenou cibuli, 2-3 nastrouhané česnekové stroužky, lžičku mletého zázvoru a osolíme. Mícháme dokud se karamel nerozpustí. Poté vložíme bůček a na mírném ohni necháme maso obalit v karamelové omáčce. Můžeme podlít ještě vínem nebo vodou anebo zahustit omáčku škrobem. Podáváme s vařenou rýží a je to nečekaně výborné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Bůček v karamelu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web