Rybí filé v těstíčku

Hodnocení:

Moje:

-
5
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks filé z tresky
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 150
      ml mléko
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g hladká mouka
    • rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé osolíme, opepříme, potřeme po obou stranách hořčicí a necháme v chladnu asi hodinu proležet. Z rozšlehaných vajec, mléka, mouky a soli připravíme řidší těstíčko, ve kterém namáčíme filé a smažíme po obou stranách v horkém oleji.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Daniel Sedlák
    Daniel Sedlák |

    16. 5. 2015 11:53

    Výborný a rodině moc chutnalo :-P

  • Míša
    Míša |

    26. 3. 2014 13:28

    Mńaaaaaam! Moje miminko v bříšku jen jásá :-D

  • melk
    melk |

    31. 12. 2012 12:15

    Filé nejim je to hnus prase :-$ :-$

  • recepty73
    recepty73 |

    14. 12. 2010 17:43

    Jednoduché,rychlé a dobré ;-) :-P

  • Zuzana Kalábová
    Zuzana Kalábová |

    25. 3. 2008 15:58

    Díky za recept, bylo to vynikající!

  • Lenka
    Lenka |

    6. 3. 2008 09:53

    Výborné. Já jsem filety potřela dijonskou horčicí a bylo to pikantnější :-)

  • Jiří Mlčoch
    Jiří Mlčoch |

    2. 5. 2006 16:09

    dnes jsem delal na obed :) pritelkyne byla spokojena :) a to je myslim hlavni i mne chutnalo, dekuji za skvely recept :)davam za 1

  • Dáša Holubcová
    Dáša Holubcová |

    30. 7. 2005 14:22

    Výborný