Autor:

Bochánky do polévky

60 minut PT0H60M
Obtížné
Ingredience
Voda 1 l
Máslo 40 g
Hladká mouka 80 g
Vejce 1 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Vodu s máslem a solí přivedeme do varu, přidáme mouku a mícháme, dokud se těsto nechytá kastrolku - uděláme odpalované těsto.
Necháme vychladnout, přidáme vajíčko, promícháme.
Malou lžičkou namočenou ve vodě tvoříme bochánky, které smažíme ve vyšší vrstvě oleje nebo ve fritovacím hrnci.
Zalijeme horkou hovězí nebo drůbeží polévkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Plněné bramborové koule Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Bochánky do polévky

Komentáře

  1. MILAN   13.01.2013 | 12:49 | reagovat |

    CO TEN 1 LITR VODY? NEMĚLO TO BÝT SPÍŠE 0,1 LITRU.

  2. Jana Melecká   17.03.2007 | 17:36 | reagovat |

    Zuzi, díky za radu. Určitě vyzkouším. Sýr je možno přidat i do těchto smažených, ale je třeba dát méně mouky.

  3. Zuzi   26.01.2007 | 23:29 | reagovat |

    Luxusní recept ovšem daleko chutnější a méně tučnější jsou když je upečete v troubě a můžete přidat i strouhaný sýr :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web