Autor:

Benediktinská vejce

Obtížné
Holandská omáčka
Žloutek 3 ks
Máslo 200 g
Citronová šťáva
z půlky citronu
 
Sůl  
Pepř mletý  
Na jídlo
Vejce 4 ks
Máslo 25 g
Toastový chléb 2 plátek
Šunka 4 plátek

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Z vajec

Holandská omáčka: žloutky vložíme do mísy nad vroucí vodu. Dno mísy se nesmí dotýkat vody, jinak začneme dělat míchaná vejce. Postupně přidáváme kostky másla a dobře mícháme. Přidáme citronovou šťávu, mícháme. Ochutíme a udržujeme teplé.
Jidlo: rozklepneme vajíčko do vroucí vody na 4 - 6 minut. Každé vejce zvlášť a uchováváme teplé.
Toasty pomažeme máslem, plátek šunky, vejce a přelijeme holandskou omáčkou a ihned podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Komentáře k receptu: Benediktinská vejce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web