Autor:

Babiččina zbojnická pečeně

120 minut PT0H120M
Střední
Porce: 10
Ingredience
Hovězí maso 500 g
Vepřová plec 500 g
Slanina 500 g
Cibule 8 ks
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Babiččina zbojnická pečeně

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Masa i slaninu nakrájíme na plátky. Na dno pekáčku rozložíme na proužky nakrájenou cibuli a česnek. Postupně klademe osolené a opepřené plátky masa, které prokládáme slaninou, znovu posypeme cibulí a česnekem a opět vrstvu masa.
Celé podlijeme trochou vody. Pečeme 1,5 až 2 hodiny. Jako přílohu podáváme chléb, brambory nebo bramborový knedlík.
Dobrou chuť!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Babiččina zbojnická pečeně

Komentáře

  1. frak   08.06.2015 | 10:05 | reagovat |

    Já bych přidal asi tak lžičku papriky( sladkou, pálivou nebo smíchané). A pro Františka: Pečeme...

  2. Frantisek z uradu   13.04.2015 | 9:38 | reagovat |

    Popis je trochu zmatený, pečeme nebo dusíme či vaříme? :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web