Vepřová játra obalovaná

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 700
      g vepřová játra játra
    • 1
      stroužek česnek
    • strouhanka
    • hladká mouka
    • vejce
    • mléko
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na jedné straně stejnoměrně... (Je nesmysl, že se mají játra solit, až když jsou hotová. Myslíte si, že když je osolíte předem, tak vám ztvrdnou? Omyl. Důvod, proč vám játra zvrdnou, je, že je děláte dlouho.)
2
Potom si uděláme normální trojobal a játra obalíme. Na pánvi si nalejeme drobet oleje a smažíme je cca 2-3 minuty na každé straně. Pečeme na cca 200 stupňů (střední plamen).
3
Vynikající příloha jsou šťouchané brambory, ale můžete si dát přílohu, na jakou máte zrovna chuť.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonymous
    Anonymous |

    14. 8. 2013 15:20

    nć":/

  • Anonymous
    Anonymous |

    14. 8. 2013 15:20

    b ´

  • Anonymous
    Anonymous |

    14. 8. 2013 15:20

    jsa