Báječné špízy

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 12
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: simovamonika

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřové maso
    • 1
      ks cibule
    • 100
      g anglická slanina
    • 5
      lžíce koření - zlaté kuře
    • 3
      lžíce grilovací koření
    • 5
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso a anglickou slaninu nakrájíme na kostky, cibuli na půlměsíčky. Začneme střídavě napichovat na špejle nebo grilovací jehly. Do misky dáme 5 lžic oleje, 5 lžic zlatého kuřete, 3 lžíce grilovacího koření. Touto směsí potíráme špízy. Mohou se péct i grilovat.
2
Obměna: mohou se přidat na špejle brambory, zelenina, sýr a místo téhle marinády použít koupenou se zeleným pepřem.
Zařazení: Maso Grilování Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Michal
    Michal |

    24. 11. 2012 11:57

    Muzu se zeptat proc v dnesni dobe se delaji takove chude špizy ? Ja je znam uplne jinak a to tak ze je tam vepřove ,kuřeci, maso pridam mezi to jeste jatirko plus cibuli nejakou uzeninu a cele to dam do marinady a necham zapict to si myslim ze je opravdu dobry spiz :'(

  • EvcaMarus
    EvcaMarus |

    20. 9. 2012 15:33

    omlouvám, se já si nepřečetla , že hodnocení 5 je pětka, já tele si myslela, že je to počet bodů =-O :-\ :-[ bylo to dobréééé a myslela jsem 1!!!!!!!!

  • devilmum
    devilmum |

    25. 7. 2011 20:03

    z trouby to bylo jak beton,take priste na panvicce :-)

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic |

    28. 6. 2011 01:04

    :-)

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic |

    28. 6. 2011 01:04

    :-)

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic |

    28. 6. 2011 01:04

    :-)

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic |

    28. 6. 2011 01:04

    :-)

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic |

    28. 6. 2011 01:03

    :-)

  • hart2
    hart2 |

    22. 3. 2011 21:28

    není na škodu dát celer a mrkev pak je to dokonalé :-P

  • Emil
    Emil |

    13. 3. 2011 13:07

    vynikající i s tou paprikou ale zkuzte místo potírání to vše na pár hodin naložit do marinády úžasné

  • jitka
    jitka |

    12. 3. 2011 10:44

    tak to musím vyzkoušet

  • haninta
    haninta |

    12. 3. 2011 09:07

    tak uvidíme co mi na to řeknou doma :-P

  • devilmum
    devilmum |

    26. 1. 2011 21:30

    moc dobre,jen jsem pridala cervenou papriku a na podruhe trochu mene korenila.jinak mnamka! :-)

  • Petr Pánvička
    Petr Pánvička |

    20. 1. 2011 16:55

    :-) tak já to skusím, snad se mi to povede..... :-!

  • Roman
    Roman |

    4. 1. 2011 14:23

    Ahoj Lucka,cibuľu je lepšie prerezať priečne!!na polovicu,polky potom prerezať na štvrťky rozobrať a navlikať plátky-lepšie to drží.Ahoj.. :-)

  • roman
    roman |

    4. 1. 2011 14:17

    Ja ešte pridávam hríby,resp.žampiňony-ŠPICA !!!!!!!!!!!!! ;-)

  • Lukas
    Lukas |

    27. 12. 2010 19:11

    Špíze pro dnešek vyhrály. Rychlé, jednoduché, dobré :) ;-)

  • Daviďák
    Daviďák |

    10. 12. 2010 11:49

    Určitě vyzkoušíme ale podle receptu to zní velice chutně ;-)

  • LoLeC
    LoLeC |

    8. 12. 2010 10:51

    Hej píčové dejte místo masa hovno !! Mňamka!! :-D :-D :-D

  • Monča
    Monča |

    2. 11. 2010 20:01

    díky za receptík, zítra si přítel pošmákne

  • Lucie
    Lucie |

    2. 11. 2010 16:56

    Bezva. Chutnaly všem. Cibuli samozřejmě na měsíčky ty přece nepadají. :-)

  • Jirka
    Jirka |

    29. 10. 2010 08:22

    Nejlepší na grilu

  • recepty73
    recepty73 |

    19. 10. 2010 10:39

    Báječné jsou,ale cibuli na půlměsíčky :-o,spíš plátky,které na špejli drží a nepadají :-)).Na gril,do trouby,na pánev-vždycky super!

  • Ladia
    Ladia |

    19. 10. 2010 08:57

    Při letní grilovačce nesmí chybět.

  • Marcela Vranova
    Marcela Vranova |

    18. 3. 2008 14:31

    Letim do obchodu a jdu na to.Bude to urcite mnam

  • Zdenda Dufek
    Zdenda Dufek |

    16. 2. 2008 00:30

    super, přijde mi to poměrně rychlé a jednoduché. Moni děkuji vám, doufám, že mé přítelkyni zaženu zítra hlada.

  • Jitka Kounická
    Jitka Kounická |

    10. 2. 2007 22:40

    to zítra vyzkouším,díky!