Autor:

Babiččin gjuvec na pátek

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory 1/2 kg
Lilek 1 ks
Cuketa 1 ks
Rajčata 4 ks
Fazolky 1 plechovka
Cibule 3 ks
Paprika 2 ks
Olej  
Sůl  
Babiččin gjuvec na pátek

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Brambory nakrájíme podélně na čtvrtky, lilek a cuketu na kousky zhruba 2×2 cm, rajčátka na osminky, cibule na půlměsíčky, papriku na proužky. Dáme na plech brambory s cibulkou, olejem a solí zapéct tak zhruba na 15 minut při 200 °C, pak přidáme lilek a cuketu, za dalších 15 minut přidáme rajčata s paprikou, nebo můžeme použít malou skleničku leča. Po 15 min. přidáme fazolky, promícháme, zapečeme a za 15 minut můžeme servírovat.
Tohle jídlo jsme měli vždy v pátek, babička půst pečlivě dodržovala.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 21 x
2+
4.43 21 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 21x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Babiččin gjuvec na pátek

Komentáře

  1. Pindruš   06.05.2012 | 9:19 | reagovat | závadný

    Výborný !!! Snadný na přípravu. Používám jako přílohu k masu a když zbyde, tak je dobrý i samotný - posypaný parmezánem :-)

  2. weronyka   31.10.2011 | 15:42 | reagovat | závadný

    vynikajuuuuce!! s paradajkami som pridala aj pretlak (potrebovala som sa ho elegantne zbavit) a trochu vyvaru :) servirujem s feta syrom. mnam :-)

  3. Mirka P.   13.11.2009 | 19:48 | reagovat | závadný

    Ohromně výborné!!! Brambory s cibulí se malinko připékaly, tak jsem zkrátila 15 minutové intervaly. Moc jsme si pošmákli!

  4. Tereza J.   05.07.2008 | 12:50 | reagovat | závadný

    Bez nálevu, zelenina pustí šťavy dosť.

  5. Jaňule H.   05.07.2008 | 12:08 | reagovat | závadný

    Chtěla bych poprosit o jedno upřesnění. Ty fazolky mají být scezené nebo i s tím lákem?

1 2 3 4 5 6 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web