Autor:

Babiččin falešný tatarák

Snadné
Ingredience
Brambory
středně velké, uvařené ve slupce
3 ks
Mletá paprika 1 lžička
Olej 1 lžíce
Česnek 4 stroužek
Cibule
větší
1 ks
Kečup - jemný 6 lžíce
Babiččin falešný tatarák

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky, Slané

Uvařené brambory nastrouháme a přidáme všechny ingredienci. opepříme, osolíme a pořádně zamícháme. Podáváme klasicky na topince.

Dle chuti můžete přidat chili či jiné koření.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2-
3.6 5 5 1

Komentáře k receptu: Babiččin falešný tatarák

Komentáře

  1. lovec   04.10.2015 | 18:44 | reagovat |

    je to dobré , chce to zkusit at to zní jak to zní , jako kluci jsme to milovaly po zábavě namazat na topinku :-)) :-|

  2. zdeňka s.   12.01.2012 | 11:52 | reagovat |

    Jo a to nejdůležitější :úplně nejlepší je jako pomazánka na chlebíčky-musí se nechat minimálně přes noc v ledničce uležet.
    P.S.Vím,že recepty už tu jsou,ale bylo mi líto nechat takovou dobrotu s tím :-( hodnocením.

  3. Kví   10.01.2012 | 22:10 | reagovat |

    To si pletete s bramborákem, ne?

    1. Dáša   11.01.2012 | 8:07 | reagovat |

      to je zas lepenice-)

      1. recepty73   11.01.2012 | 10:53 | reagovat |

        ... ;-) lutenice nebo lutěnice, recepty tu jsou na obojí...

  4. zdeňka s.   10.01.2012 | 20:29 | reagovat |

    Tohle dělám asi 30 let,říkáme tomu ale lutenice a je to výborné.Čím starší tím lepší ,dobré i na rohlík,bagetu....Dělám minimálně z púl kila brambor a nešetřím česnekem.Doporučuji vyzkoušet !

  5. ČernáLuna   10.01.2012 | 14:26 | reagovat |

    Ech, tak porovnávat tuto pomazánku s tatarským biftekem, to chtělo velkou odvahu. Tato brambora s cibulí a kečupem ani vzdáleně tatarský biftek nepřipomíná, spíš připomíná obědovou přílohu z kantýny rozmixovanou pro bezzubou babičku.
    U nás se teda nenašel nikdo, kdo by byl ochoten to jíst.

    1. Kamil   23.01.2012 | 18:37 | reagovat |

      To chce trochu praxe s ochucením, zlatíčko, na chlebíčkách je to fakt dobrý.

      1. ČernáLuna   13.02.2012 | 19:33 | reagovat |

        Věřím tomu, Kamilku, že to spustě lidí chutná, ale nám prostě ne. Raději si budu své ochucovací schopnosti cvičit na něčem, co u nás bude ochoten jíst alespoň jeden člověk :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web