A pro nás ananas

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plechovka ananas
    • portské víno
    • skořice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kolečka ananasu (ať už čerstvého nebo z konzervy) vložíme do nádoby, kde mu bude trochu těsno. Zalijeme portským vínem a necháme v lednici uležet do druhého dne. Servírujeme na malém desertním talířku, kolečko ananasu pokapeme trochou vína, ve kterém strávil celou noc, poprášíme lehce skořicí a pokud má někdo rád čokoládu, můžeme přistrouhat i trochu hořké čokolády.
Zařazení: Zdravě i chutně Ovoce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • BOHUMILA KRUZIKOVA
    BOHUMILA KRUZIKOVA |

    17. 9. 2009 11:49

    Jeto nam nam 1

  • Anonym
    Anonym |

    24. 11. 2007 18:48

    come

  • Petr Kazik
    Petr Kazik |

    6. 1. 2005 22:45

    pokud mas radsi sladsi, pridej 2 lzicky cukru a pak to dej ulezet

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    21. 11. 2004 07:58

    Zralý ananas poznáme podle listu - když jej utrhneme snadno, plod je zralý a sladce voní. Tmavě měkké skvrny znamenají, že plod je otlučený.

  • HANKA
    HANKA |

    21. 11. 2004 07:50

    Ráda to zkusím několik plodů mám, jenže nevím jak poznám že je zralý.poraďte prosím. Díky