Grilovaný ananas

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • ananas Oloupaný
    • med

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ananas nakrájíme na plátky a potřeme rozpuštěným medem. Necháme, za občasného otočení a promíchání, asi hodinu odležet. Ananas pustí hodně šťávy.
2
Poté po obou stranách opečeme na grilu. Je to výborný doplněk k ostatním grilovaným dobrůtkám.
Zařazení: Pokrmy Sladké

Komentáře k receptu

  • Sela
    Sela |

    25. 7. 2014 21:57

    Měli jsme ananas, ale ne med, takže hokus pokus. Trochu oleje, trochu kari a čili. Nechali jsme ho ohřát z jedné strany a když jsme ho otočily, lehce jsme potřeli tu ohřátou stranu a takhle jsme pokračovali až do zlatova. Můžu vám říct, že jsem se nechtěl z nikým dělit ;-) takovou mňamku jsem dlouho neměl a vlastně to chutnalo všem. Podělil jsem se :-))

  • Sokolik Kladno
    Sokolik Kladno |

    26. 7. 2012 19:02

    Musím souhlasit - V brazilském Anbiente výborná záležitos,měl jsem to tam porvé a jinak to už nechci <3 ;-)

  • Jana
    Jana |

    16. 4. 2011 08:43

    Také...V brazilském Anbiente...:-)

  • Alena Hanusová
    Alena Hanusová |

    22. 6. 2009 14:59

    Připojuji se k petrovi! Nejvíc mi chutnal v brasilské restauraci ze všech masíček...grilovaný ananas...teda svíčková byla taky dobrá:o))

  • Petr Cvačka
    Petr Cvačka |

    9. 7. 2007 17:29

    Není nic chutnějšího než grilovaný ananas v brazilké restauraci.Příležitostně to zkusíme i doma.

  • jaghut
    jaghut |

    21. 6. 2007 12:30

    S medem je výborný, dělám ananas léta v marinádě z medu,kapky rumu a šťávy z limetky a vždy s úspěchem. Navrch trochu šlehačky, dnes spíš bílého jogurtu, nakonec snítka máty.. super

  • René Vodičková
    René Vodičková |

    30. 5. 2007 11:02

    Vyzkoušela jsem tento recept a musím říct,že opravdu dobrá příloha, ale i jako moučník. Naložila jsem k tomu jahody a vše ještě posypala/ jen trochu/ skořicí. Nemělo to chybu.

  • patisér.laci
    patisér.laci |

    22. 3. 2007 22:07

    T-bon, grilovaný ananás a jablkový drezing je momentálne hytom v hotely,kde pracujem ako šefkuchár. grilujte!

  • daniel Kopička
    daniel Kopička |

    26. 7. 2006 15:32

    ..potřete to Nugetou nebo Nutelou a u dětí budete za hvězdy.

  • Michaela Atherton
    Michaela Atherton |

    27. 5. 2006 17:52

    My grilujeme ananas obalovany, pouzivame i banany.

  • Barbara
    Barbara |

    19. 7. 2005 11:58

    my ananas grilujeme bez marinády, ale podáváme s bílým jogurtem (může být i nízkotučný) smíchaným s trochou medu. Všichni se po tom olizují, navíc to není tak těžké jako jiné dezerty, zvláště při grilování

  • Pavluška
    Pavluška |

    14. 7. 2005 16:22

    Souhlasím s autorem receptu, grilovaný ananas je výborný ke grilovaným masům. Jedla jsem ho v brazilské restauraci.

  • Marek Kopecký
    Marek Kopecký |

    14. 7. 2005 11:11

    No zatím jsme jí vždy vylili ale nezní to jako špatný nápad :-)

  • VERA
    VERA |

    30. 6. 2005 22:29

    Miluju ananas,určitě vyzkouším.Co se šťávou s medem?Přidat kapku koňaku a vypít?Už se těším!