Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3x
1 1 5
Autor:

Grilovaný ananas

Snadné
Ingredience
Ananas
Oloupaný
 
Med  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Ananas nakrájíme na plátky a potřeme rozpuštěným medem. Necháme, za občasného otočení a promíchání, asi hodinu odležet. Ananas pustí hodně šťávy.

Poté po obou stranách opečeme na grilu. Je to výborný doplněk k ostatním grilovaným dobrůtkám.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Bagety s grilovaným kuřetem Připravte sobě i dětem lahodné a zdravé sendviče Články z

Komentáře k receptu: Grilovaný ananas

Komentáře

  1. Sela   25.07.2014 | 21:57 | reagovat | závadný

    Měli jsme ananas, ale ne med, takže hokus pokus.
    Trochu oleje, trochu kari a čili.
    Nechali jsme ho ohřát z jedné strany a když jsme ho otočily, lehce jsme potřeli tu ohřátou stranu a takhle jsme pokračovali až do zlatova.
    Můžu vám říct, že jsem se nechtěl z nikým dělit ;-) takovou mňamku jsem dlouho neměl a vlastně to chutnalo všem. Podělil jsem se :-))

  2. Alena Hanusová   22.06.2009 | 14:59 | reagovat | závadný

    Připojuji se k petrovi! Nejvíc mi chutnal v brasilské restauraci ze všech masíček...grilovaný ananas...teda svíčková byla taky dobrá:o))

    1. Jana   16.04.2011 | 8:43 | reagovat | závadný

      Také...V brazilském Anbiente...:-)

      1. Sokolik Kladno   26.07.2012 | 19:02 | reagovat | závadný

        Musím souhlasit - V brazilském Anbiente výborná záležitos,měl jsem to tam porvé a jinak to už nechci <3 ;-)

  3. Petr Cvačka   09.07.2007 | 17:29 | reagovat | závadný

    Není nic chutnějšího než grilovaný ananas v brazilké restauraci.Příležitostně to zkusíme i doma.

  4. jaghut   21.06.2007 | 12:30 | reagovat | závadný

    S medem je výborný, dělám ananas léta v marinádě z medu,kapky rumu a šťávy z limetky a vždy s úspěchem. Navrch trochu šlehačky, dnes spíš bílého jogurtu, nakonec snítka máty.. super

  5. René Vodičková   30.05.2007 | 11:02 | reagovat | závadný

    Vyzkoušela jsem tento recept a musím říct,že opravdu dobrá příloha, ale i jako moučník. Naložila jsem k tomu jahody a vše ještě posypala/ jen trochu/ skořicí. Nemělo to chybu.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X