Autor:

Grilovaný ananas

Snadné
Ingredience
Ananas
Oloupaný
 
Med  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Ananas nakrájíme na plátky a potřeme rozpuštěným medem. Necháme, za občasného otočení a promíchání, asi hodinu odležet. Ananas pustí hodně šťávy.

Poté po obou stranách opečeme na grilu. Je to výborný doplněk k ostatním grilovaným dobrůtkám.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Oznámkujte recept jako ve škole
1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Plněné lososové brambory Brambory - podzimní královny. Tradiční i neobvyklé recepty Články z

Komentáře k receptu: Grilovaný ananas

Komentáře

  1. Sela   25.07.2014 | 21:57 | reagovat | závadný

    Měli jsme ananas, ale ne med, takže hokus pokus.
    Trochu oleje, trochu kari a čili.
    Nechali jsme ho ohřát z jedné strany a když jsme ho otočily, lehce jsme potřeli tu ohřátou stranu a takhle jsme pokračovali až do zlatova.
    Můžu vám říct, že jsem se nechtěl z nikým dělit ;-) takovou mňamku jsem dlouho neměl a vlastně to chutnalo všem. Podělil jsem se :-))

  2. Alena Hanusová   22.06.2009 | 14:59 | reagovat | závadný

    Připojuji se k petrovi! Nejvíc mi chutnal v brasilské restauraci ze všech masíček...grilovaný ananas...teda svíčková byla taky dobrá:o))

    1. Jana   16.04.2011 | 8:43 | reagovat | závadný

      Také...V brazilském Anbiente...:-)

      1. Sokolik Kladno   26.07.2012 | 19:02 | reagovat | závadný

        Musím souhlasit - V brazilském Anbiente výborná záležitos,měl jsem to tam porvé a jinak to už nechci <3 ;-)

  3. Petr Cvačka   09.07.2007 | 17:29 | reagovat | závadný

    Není nic chutnějšího než grilovaný ananas v brazilké restauraci.Příležitostně to zkusíme i doma.

  4. jaghut   21.06.2007 | 12:30 | reagovat | závadný

    S medem je výborný, dělám ananas léta v marinádě z medu,kapky rumu a šťávy z limetky a vždy s úspěchem. Navrch trochu šlehačky, dnes spíš bílého jogurtu, nakonec snítka máty.. super

  5. René Vodičková   30.05.2007 | 11:02 | reagovat | závadný

    Vyzkoušela jsem tento recept a musím říct,že opravdu dobrá příloha, ale i jako moučník. Naložila jsem k tomu jahody a vše ještě posypala/ jen trochu/ skořicí. Nemělo to chybu.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Třikrát, nebo šestkrát denně? Jak často jíst, abyste hubli? Třikrát, nebo šestkrát denně? Jak často jíst, abyste hubli?
Divné beauty triky celebrit: Hovínka skřivanů, pojídání švábů nebo koupel ve víně! Divné beauty triky celebrit: Hovínka skřivanů, pojídání švábů nebo koupel ve víně!
Jak si namnožit rybíz, angrešt a jostu? Teď je ten pravý čas Jak si namnožit rybíz, angrešt a jostu? Teď je ten pravý čas
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web