Ingredience

675/659/4-potato_544073_640.jpg

Jak vybrat brambory na vánoční salát?

08.12.2016 | Ingredience

O tom, jak připravit dokonalý bramborový salát, jsme psali minule. Tentokrát se podíváme na to, jaké brambory jsou na jeho přípravu vhodné a kterou odrůdu použít. Nákupem vás provede Jiří Konhefr,… více

Silné chutě rýže

26.10.2016 | Ingredience

Dnes už i v běžných obchodech narazíte na spoustu druhů rýže a každý se hodí na něco trochu jiného. Vychutnejte si s námi její nezapomenutelné podoby. více

Exotické fíky - sladký poklad Středomoří

12.10.2016 | Ingredience

Ve Středomoří je můžete ze stromu ochutnávat již v červnu. Exotické fíky z pozdní, tedy srpnové a zářijové sklizně, jsou ale nejsladší. více

Čtyři houbové poklady

12.09.2016 | Ingredience

Můžeme o nich diskutovat, můžeme se o ně přít, ale tato čtyřka z našich lesů, mezí, polí i pěstíren má mezinárodní renomé. Popadněte košíky a dojděte si pro ně. více

Brambory rozhodně nejsou nuda!

29.08.2016 | Ingredience

Děláte stále jen dokola brambory vařené, pečené či šťouchané? Je čas na změnu. Ta vám zabere minimum času a vy zjistíte, že z těchto okopanin můžete vykouzlit neotřeloz přílohu. Rané jsou… více

Rebarbora - kyselý poklad ze zahrady

15.08.2016 | Ingredience

Ať už jí říkáte rebarbora, nebo reveň, tato šťavnatá zelenina českých a moravských zahrad si zaslouží respekt. Patří přece do naší kulinární historie. více

Vyzkoušejte artyčoky

22.06.2016 | Ingredience

V našich zeměpisných šířkách patří artyčoky stále spíš k exotické zelenině, i v supermarketech už je ale občas koupíte. Až příště v obchodě uvidíte růžici artyčoku, neváhejte ani chvilku a vrhněte se… více

Co nevíte o kuskusu?

15.06.2016 | Ingredience

O kuskusu jste určitě už slyšeli. Ale možná ho ještě neochutnali. A to je chyba. Tyhle drobné kuličky jsou totiž velmi výživné a dají se snadno připravit na spoustu způsobů…. více

Dejte prostor čekance

13.06.2016 | Ingredience

Tento lahodný a ve středomořské kuchyni nepostradatelný druh salátu má své jedinečné kouzlo. Ne každému vyhovuje jeho nahořklá chuť, jídlům ale právě ona propůjčuje zajímavost. Dejte jí šanci. Věříme… více

Jak je to s rebarborou?

08.06.2016 | Ingredience

Když se s jejími rozklenutými listy a nedostižně růžovými stvoly seznámili (civilizovaní) Římané, užasli nad její barbarskou krásou. Údajně tehdy dorazila od řeky Volhy, latinsky Rha. A pak se Rheum… více

Demi-glace od mistra

27.05.2016 | Ingredience

Zkušený šéfkuchař a porotce kulinářské soutěže Marek Fichtner vám ukáže, jak si doma připravit omáčku demi-glace krok za krokem. více

Mrkev: Oranžové kouzlo z kuchyně

22.04.2016 | Ingredience

Co by to bylo za jaro bez mladé a sladké karotky? Je sama o sobě chuťově natolik výrazná, že ji stačí lehce popostrčit a stane se z ní vítaná hlavní ingredience. Nevěříte? více

Oblíbené ingredience na zahřátí

15.01.2016 | Ingredience

I lednová kuchyně může být pestrá. Poradíme vám, co podniknout s tuzemákem, pomeranči, arašídy a roštěnou. více

Houbová inspirace na víkend

06.11.2015 | Ingredience

Vytvořte z tradičních i netradičních hub chuťově božské orgie. Nejenže jsou zdravé, ale v tomto provedení i neuvěřitelně šťavnaté a křupavé. více

Ve jménu rýže

28.10.2015 | Ingredience

Vyznáte se v rýži? Víte, co všechno se z ní vyrábí a k čemu je který druh vhodný? Odpovědi najdete v naše dnešním článku. více

1 2 3 4 ... 6 ... 8 ... 10 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web