Ingredience

813/682/4-istock_628294908.jpg

Poznáte kvalitní čokoládu? 3 tipy, jak se vyhnout náhražkám plným cukru!

26.04.2017 | Ingredience

Mírní stres, přináší radost v podobě hormonu štěstí a nikdy se jí nepřejíte. Ano, řeč je o čokoládě! Naučte se, jak ji vybírat a jak jednoduše poznat, že se jedná o kvalitní výrobek. více

Naučte se jíst červenou řepu: 6 sladkých i slaných receptů

17.02.2017 | Ingredience

Pod tmavou slupkou se skrývá červená a skvělá řepa, které se mnozí z nás stále ještě obávají. Řepu známe ze školních jídelen, kde se podává především nakládaná nebo vařená. Vyzkoušejte ji tentokrát… více

Jak snadno oloupat česnek? Pomocí misky nebo v mikrovlnce!

16.02.2017 | Ingredience

Myslíte si, že česnek lze oloupat jen pomocí nože? My vám dokážeme, že to jde hned několika způsoby a navíc snadno a rychle. více

Zelí jinak než jako příloha: Domácí těstoviny, pizza nebo salát

15.02.2017 | Ingredience

Zelí patří k nejoblíbenější zimní zelenině. Dá se využít nejen jako příloha k masu a knedlíkům, ale lze z něj udělat i hlavní jídlo či ho přidat k další ingredienci. My vás naučíme nejen skvělé… více

Hovězí maso 6x jinak: polévka, rendang, líčka i roštěnec

15.02.2017 | Ingredience

Svíčková, vysoký či nízký roštěnec, kližka nebo žebro. To jsou ty nejznámější kusy, které můžete připravit z hovězího masa. Hovězí ale není jen o tomhle, dá se z něj vytvořit skvělá polévka, doplnit… více

Jablečné recepty: Závin, cupcakes i vepřové panenka

14.02.2017 | Ingredience

Ovoce, bez kterého si nedovedeme představit české zahrady a sady. Jablko milujeme a skvělé na něm je, že ho můžeme vyzkoušet nejen na slakdo, ale i na slano. Vyzkoušete společně s námi 5 skvělých… více

Křupavá sekaná pečená 4x jinak

10.02.2017 | Ingredience

Pod zlatavě hnědou krustou šťavnatá masová náplň. Můžete použít klasickou kombinaci hovězího s vepřovým anebo chuťově jemnější krůtí maso, to mají rádi hlavně děti. Náplň doplňte například špenátem,… více

Tři podoby drštěk: v polévce, obalované i pekelně ostré

09.02.2017 | Ingredience

Kdysi lidé věřili, že dršťky jim dodají odolnost a sílu, a neřešili, jak z nich udělat lahůdku. My ale ano. I vy, kteří dršťkám nefandíte, zkuste zahodit předsudky a pusťte se společně s námi do… více

Milovaný i nenáviděný celer. Tipy na 3 jednoduché recepty

07.02.2017 | Ingredience

Bez bulvy nebo řapíku celeru se neobejde skoro žádné hlavní jídlo, přesto ho většina lidí moc nemusí. Zkuste mu ale jednou dát šanci a předat mu hlavní roli. Celer dokáže více než jen podporovat… více

Suroviny pro lepší náladu; losos, kapusta, zázvor a kakao

30.01.2017 | Ingredience

Existují suroviny, které dokážou vykouzlit pohodu a zlepšit náladu i v zimní dni, nad kterým se snáší splín a deprese. Zázvor zahřeje, kapusta a uzený losos dodají energii a kakao jednoduše pohladí… více

Tipy, jak poznat v restauraci dobrý steak

27.01.2017 | Ingredience

Pořádný hovězí steak najdete dnes v každém jídelním lístku v každé restauraci. Ale ne všude můžete očekávat lahůdku, která rozhodně nepatří mezi ty nejlevnější položky na menu. S našimi tipy ale už… více

Jak na pečenou kližku krok za krokem

25.01.2017 | Ingredience

Dělají se vám při slově kližka mrákoty před očima? Díky šéfkuchaři Radku Jakubcovi se naučíte, jak dokonale zpracovat tuto část hovězího masa a vykouzlíte z ní lahodný recept, který v zimě krásně… více

Zimní hrátky s bramborami. 3 tipy, jak s nimi naložit

25.01.2017 | Ingredience

Co by byla česká kuchyně bez bramborových hlíz? Podívejte se, jak snadno z nich připravíte chuťově bohatou přílohu k masu. Když na to přijde, využijte ji jako samostatné jídlo. Hrajte si s fantazíí,… více

V hlavní roli žampiony: Krém, paštika i houbový chlebíček

23.01.2017 | Ingredience

Jsou tak dostupné, že je ani nesušíme do zásoby. Žampionů je ale tolik variant, že nás to občas může překvapit. Pojďme se jim podívat pod kloboučky. více

Rozlouskněte tajemství ořechů a semínek

12.01.2017 | Ingredience

Skoro žádné pečení se neobejde bez vlašských ořechů a mandlí. Rádi používáme i lískové oříšky. Co ale přijít na kloub tajemství dalších oříšků a semínek a vyměnit starou klasiku za stejně zdravou… více

1 2 3 4 ... 13 ... 25 ... 36 ... 48 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web