Tři podoby drštěk: v polévce, obalované i pekelně ostré

Tři podoby drštěk: v polévce, obalované i pekelně ostré

Kdysi lidé věřili, že dršťky jim dodají odolnost a sílu, a neřešili, jak z nich udělat lahůdku. My ale ano. I vy, kteří dršťkám nefandíte, zkuste zahodit předsudky a pusťte se společně s námi do vaření.

1. Obalované dršťky

Rychlovka na sobotní večer nebo na rychlé pohoštění na party? Zkuste přesvědčit své přátele, že si dršťky zamilují. Hodí se k nim dobré české pivo a dip. Skvěle je doplní třeba křenová omáčka.

2. Dršťková polévka

Jedni ji milují, druzí nenávidí. Zkuste si zamilovat dršťkovou polévku, která vás dostatečně zasytí a dodá vám spoustu energie, takže už nebudete potřebovat další chod.

3. Pekelné dršťky

Jídlo, které potěší každého muže. Pokud chcete přidat více ostrosti, použijte kromě pekelné klobásy i trochu římského kmínu nebo ostré chilli papričky. Využít můžete nejen čerstvou, ale i mletou. Nebojte se sypnout trochu více, vaše drahé polovičky to jistě ocení.

Fotogalerie

Diskuze ke článku

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další články z rubriky