1664
Maso naklepeme, osolíme a potáhneme slaninou a česnekem. V kastrolu rozpálíme kousek másla, vložíme maso přilijeme 2 lžíce octa, 3 lžíce vína, trochu... více o Florentinské hovězí
K přípravě hovězího ragú se nejlépe hodí pruh masa, který je přirostlý k podélné straně svíčkové. Očištěné a na kousky rozkrájené maso dusíme na sádle... více o Hovězí ragú na houbách
- maso nakrájíme na kostky - cibuli, rajčata i papriku nakrájíme na kostičky - cibuli osmažíme dozlatova - přidáme maso - podlijeme vývarem - přidáme... více o Hovězí na rajčatech a paprikách
Svíčkovou krájíme napříč na 2 cm dlouhé a 0,5 cm silné plátky, přidáme sůl, wej-su, vejce, alkohol, škrob a promícháme. Česnek, zázvor a pórek... více o Hovězí plátky s ústřicovou omáčkou
Maso a cibuli nakrájíme na kostičky. Cibulku spěníme na oleji, přidáme maso a zprudka osmažíme. Přidáme kmín. Poté hořčici, lehce přesmažíme. Zalijeme... více o Románkovo hovězí na víně
Z koření, česneku, soli a 2 lžic oleje připravíme pastu. Pastou potřeme povrch masa. Na zbytku oleje osmahneme cibulku a maso opečeme. Do výpeku... více o Hovězí maso na česneku
Nakrájené plátky masa nařízneme, naklepeme, protáhneme nudličkami slaniny, osolíme a na horkém tuku po obou stranách prudčeji opečeme. Maso vyjmeme,... více o hověží na jalovci
Orestujeme maso do hněda. Česnek, cibuli, mrkev, skořici, pomerančovou kůru a bobkový list smažíme až je cibule mekká, ale ne hnědá. Přidáme maso,... více o Dušené hovězí na červeném víně
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme.. Přidáme nakrájenou karotku, párek a okurku. Vytvarujeme na měšec a převážeme režnou nití. Vložíme do... více o HOVĚZÍ MASO - Rychtářský měšec
Z hovězího masa nakrájíme plátky na řízky. Hotové plátky nasolíme a obalíme v trojobalu jako řízek. Hotové obalené maso usmažíme jako řízek. Hotové... více o Hovězí řízky
Hovězí maso omyjeme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme zeleninu, pepř a sůl, zalijeme studenou vodou a uvaříme doměkka. Mezitím si připravíme... více o Hovězí polévka s knedlíčky
1. Ve smesi z oregana, soli, pepre, cili a kminu promichame prouzky hoveziho masa. 2. Maso smazime na velke panvi az je dostatecne hnede po vsech... více o Hovezi stir-fry
Opláchnuté hovězí maso s kostí vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Přivedeme do varu. Sebereme sraženou bílkovinu a postupně přidáme koření ... více o Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Maso nakrojíme na krajích, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme z obou stran horčicí. Na sádle zprudka opečeme maso a vyndáme. Najemno nakrájenou 1... více o Hovězí roštěnka
//Jde o variantu Stroganovu - Klasický Stroganov vypadá asi jinak, ale vzhledem k tomu, že existuje mnoho obměn, toto bude asi jedna z nich - recept... více o Hovězí dušené se sojovou a worchestrovou omáčkou
V širší misce umícháme marinádu z piva, oleje, pepře, nasekaného zázvoru, česneku a rozmarýnu. Maso do marinády vložíme, mělo by být ponořené, proto... více o Hovězí pivní pupek na grilu
Hovězí oháňku vložit do 2 – 3 l studené vody s očištěnou kořenovou zeleninou, kořením, solí a pepřem a nechat asi 2 hodiny pomalu vařit.Maso musí jít... více o Polévka z hovězí oháňky
**Postup**: **Fazole**: 1) Rozpalte pánev na střední plamen. Přidejte olej, rozmarýn a pokrajený česnek a smažte cca 1 minutu. Přidejte fazole, křen a... více o Hovězí steak s česnekovými fazolemi Cannelini (Seared beef with garlic cannellin
Na pánvi dohněda orestujeme cibuli, přidáme nadrobno nakrájenou anglickou slaninu, chvilku porestujeme a poté přidáme na kostičky nakrájené hovězí... více o Hovězí znojemská omáčka
Roštěnou pokrájíme na tenké nudličky, v misce je promícháme se sojovou omáčkou a nasekaným zázvorem. Necháme v chladu asi 2 hodiny proležet. Zeleninu... více o Hovězí nudličky se zeleninou - minutka
Ve velkém hrnci si nasucho osmažíme slaninu (pokud není dost prorostlá, přidáme trošku sádla), přidáme mrkev, celer (obojí nakrájené na kostičky),... více o Hovězí po burgundsku
V nižším hrnci s větším průměrem rozehřejeme vepřové sádlo, na které přidáme nahrubo nakrájenou cibuli. Ztlumíme plamen (na elektrice cca stupeň č. 2)... více o Hovězí guláš pro chlapy
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Příprava marinády: hořčici, kečup, sójovou omáčku podle chuti, protlačený česnek, nastrouhaný zázvor,... více o Hovězí nudličky se zeleninou
Oloupané stroužky česneku a zázvor nakrájíme najemno, očištěnou zeleninu nakrájíme na větší kousky. Citronovou trávu stlačíme plochou stranou nože a... více o Asijská hovězí líčka
Hovězí líčka očistěte, osolte a opepřete. V hrnci rozehřejte olej a opečte na něm líčka ze všech stran dohněda. Pak je vyjměte a dejte stranou. Do... více o Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
Tento recept jsem našel v jedné opravdu staré kuchařce. Je to recept z 18. století a tehdy věděli, jak vařit, aby to bylo dobré. Musel jsem to... více o Hovězí na pivě
Pokud máme nové brambory a mladou mrkvičku, pouze je dobře omyjeme a odtrhneme (neodřezáváme) zelené z mrkve. Pokud máme staré brambory a mrkev,... více o Dušené hovězí po francouzku
Plátky z hovězí kýty lehce naklepeme, po obvodu několika mělkými řezy nařízneme, aby se maso během tepelné úpravy nekroutilo, a z obou stran okořeníme... více o Hovězí plátky s houbovou omáčkou a dýňovobramborovou kaší
1. Nachystejte si maso na nudličky. 2. Přidejte sůl, pepř, papriky (ostrou dle chuti), soj. omáčku, zázvor, kurkumu, skořici, med, rum. Udělejte... více o Asijské hovězí
Maso nakrájíme na tenčí plátky, pořádně naklepeme, obalíme v pepři a v mouce. Cibuli nakrájíme spíš na drobno, slaninu nakrájíme na malé hranolky.... více o Hovězí plátky s hustou celerovou omáčkou
Maso nakrájejte na kostky, osolte, opepřete a zprudka orestujte na oleji. Vyjměte a dejte stranou. Do hrnce vsypte slaninu a orestujte. Přidejte mrkev... více o MOJE HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU
Opékejte cibuli ve velkém hrnci asi 10 minut , až je měkká ale ne hnědá .Pak přidejte česnek a vařte dalších asi 30 sekund Odstraňte z hrnce a... více o Brazilské dušené hovezí s chutí kávy
Čekáte návštěvu a chystáte se oslnit je nějakým báječným thajským či indickým jídlem, která… Celý článek
Sušené houby jsou nepostradatelnou ingrediencí. Hodí se do polévek, omáček, zapečených a… Celý článek
Máte rádi chutné, šťavnaté a voňavé masové pečínky? Líbí se vám působivá mozaika v plátcích… Celý článek