Zapečené těstoviny s mletým masem a rajskou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibulku nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Až zesklovatí přidáme mleté maso a vařečkou ho naporcujeme na menší kousky. Dáme na menší plamen a necháme maso se "rozpadnout", přitom mu vařečkou pomáháme. Pak osolíme, opepříme a přidáme bylinky, podle chuti. V druhém kastrůlku připravíme rajskou omáčku, část vody můžeme nahradit mlékem a přidáme ještě smetanu, ať je ji víc, pak přidáme kečup, promícháme a zalejeme pánev s připraveným mletým masem. Na chvilku společně povaříme.
2
Nakonec směs nalijeme do uvařených vrutů, promícháme a zapékáme v míse nebo v remosce. Povrch posypeme bohatě sýrem. Je to poměrně rychlé a vynikající.

Komentáře k receptu

  • kkkkk...
    kkkkk... |

    4. 5. 2011 11:48

    dneska to budu vařit tak jsem zvědevá na tu baštu :-) :-)

  • Eva Staňková
    Eva Staňková |

    3. 4. 2008 16:54

    Musím potvrdit, skvělá bašta. Vlastně by to mohla být ukázková směs na přípravu lasagní.

  • František
    František |

    10. 10. 2007 10:30

    Je to výborné !!!

Poslední navštívené:

Abecední seznam: