Vaječný koňak III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Salko vaříme zavřené 2 hodiny a necháme vychladnout. Ušleháme šlehačku, přimícháme Salko, Tatru a rum. Přes jemné síto přecedíme a nalijeme do sklenic.
2
Může se udělat u hrdla "špunt" - není na závadu :-))
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý rum Salko Šlehačka Tatra

Komentáře k receptu

  • Anna Č.
    Anna Č. |

    13. 11. 2007 08:00

    Znám podobný recept,jen místo smetany se dává mléko.Tento nápoj nemá moc společného s chutí vaječného koňaku,my mu říkáme karamelový likér.Tedy souhlas s paní Helou.

  • Olga
    Olga |

    12. 11. 2007 20:47

    Uplne súhlasím s pani Helou a Ivankou.Asi to je myslené ako nápoj , ktorý sa podáva hneď,veď tá šlahačka by sa pokazila,ale tie vajíčka mi tam tiež chýbajú keď to má byť vaječný koňak.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    12. 11. 2007 18:07

    Nějak v tom "vaječném" koňaku postrádám vejce

  • Hela -
    Hela - |

    12. 11. 2007 16:11

    Mohl by autor vysvětlit proč se šlehačka šlehá? A proč se Salko vaří, vždyť normálně se tam jen leje a pokud to má pak karamelovou chuť, tak to už není vaječný koňak.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: