Tmavá buchta - dlažební kostky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše smícháme postupně dohromady, nalijeme na velký, vysoký plech, můžeme vymazat a vysypat nebo dát pečící papír a pečeme při teplotě 180°C, 30 - 50 min.

Komentáře k receptu

  • Lada Pešinová
    Lada Pešinová |

    23. 6. 2009 15:00

    tak pro bližší info : 0,5 sklenice povidel (asi 200g nebo 250 ml) a babička to určitě dávala do sklenic a né do flašek

  • Di -
    Di - |

    23. 6. 2009 12:47

    0,5 sklenice povidel je "dobrá" míra. Moje babička dávala povidla do 2 l flašek.