Teplý ostrý salát z pekingského zelí

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg pekingské zelí
    • 3
      lžíce pórek
    • 4
      ks chilli papričky
    • 6
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce cukr
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • pepř mletý
    • ocet dle chuti
    • glutasol nebo sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí pokrájíme na čtverečky 3x3 cm.
2
Rozpálíme olej, osmahneme jemně nakrájený pórek s paprikami, přidáme zelí, cukr, ocet, sojovou omáčku, glutasol nebo sůl, pepř a promícháváme a krátce osmahneme.
3
Podáváme teplé.
4
Možno připravit i z bílého zelí, ale pak se prodlouží doba dušení.

Komentáře k receptu

  • Katerinka
    Katerinka |

    23. 10. 2006 12:45

    Byl velice vyborny, vsychni jsme si posmakli....

  • Jana H.
    Jana H. |

    21. 10. 2004 21:13

    Tak jsem to zkusila také, ale ze zelí. Mě to také chutnalo, zase něco nového, ale neodhadla jsem množství, takže mám do soboty vystaráno.

  • Alena
    Alena |

    21. 10. 2004 11:14

    Ze zvědavosti jsem zkusila tento recept, protože jsem měla jedno čínské zelí v lednici a musím Vám říct to byla dobrota - k tomu jenom rohlík. Vonělo to nádherně .. prostě doporučuji může se to dávat i jako příloha k řízkům, osmaženým sýrům apod. Je to ňamka, díky za recept.