Tak trochu "jahodové" řezy

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 4
      ks vejce
    • 200
      g cukr
    • 4
      lžíce voda
    • 1
      ks šlehačka
    • čokoláda
  • Krém
    • 0,5
      l mléko
    • 2
      ks jahodový pudink
    • 4
      lžíce cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      ks tvaroh
    • 250
      g hera

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žloutky ušleháme s cukrem a přidáváme po lžících vodu. Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků. Plech vymažeme a vysypeme moukou. Upečený piškot potřeme krémem a na krém dáme vrstvu šlehačky. Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou.
2
Krém: z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink. Do vychladlého zašleháme vanilkový cukr, tvaroh a heru.

Komentáře k receptu

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    14. 3. 2007 08:27

    I já dávám heru do krémů, ale v kombinace s máslem. Myslím si ale, že když bude s tvarohem, nikdo to nepozná a krém bude odlehčený.

  • Anonym
    Anonym |

    13. 3. 2007 16:54

    Také dávám ru do krémů a většinou se to nepozná.

  • Zdeňka
    Zdeňka |

    13. 3. 2007 12:42

    Tak to já poznám Heru v krému 100%ně ,a proto dávám vždycky máslo i když ostatní by to možná nepoznali.Recept se mi líbí,v létě bych přidala čerstvé jahody.

  • Anonym
    Anonym |

    13. 3. 2007 11:24

    Už jsem vyzkoušela Heru do krému a nikdo to nepoznal.

  • Anonym
    Anonym |

    13. 3. 2007 11:00

    Heru do krému,no nevím...:0/