Špenátová (kopřivová) polévka s balkánským sýrem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Hanach

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté posekané špenátové nebo kopřivové listy vaříme 10-15 minut v 1 1/4 l vody. Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku povaříme s polévkou 8 minut. Můžeme rozmixovat. Před podáváním přidáme strouhaný balkánský sýr. Polévku již dále nevaříme. Sýr je dosti slaný, takže polévku není nutno solit.
Použité ingredience v tomto receptu: Balkánský sýr Hladká mouka Listový špenát Slunečnicový olej

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: