Špenátová (kopřivová) polévka s balkánským sýrem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Hanach

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g listový špenát nebo mladé kopřivové listy
    • 3
      lžíce slunečnicový olej
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 80
      g balkánský sýr strouhaný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté posekané špenátové nebo kopřivové listy vaříme 10-15 minut v 1 1/4 l vody. Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku povaříme s polévkou 8 minut. Můžeme rozmixovat. Před podáváním přidáme strouhaný balkánský sýr. Polévku již dále nevaříme. Sýr je dosti slaný, takže polévku není nutno solit.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.