Rychlá buchta

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny přísady na těsto smícháme, vymícháme v hladkou hmotu a nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáče s vyšším okrajem. Tvaroh připravíme obvyklým způsobem (já ho naředím trochou mléka nebo zakysanou smetanou a osladím dle chuti vanilkovým cukrem) a opatrně ho lžící rozetřeme na těsto.
2
Posypeme čerstvým nebo mraženým ovocem a nakonec posypeme drobenkou (100 g másla, 100 g moučkového cukru, 100 g hladké mouky).
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • anonym
    anonym |

    15. 4. 2014 14:07

    já mám tvaroh ve vanicce to je snad jedno ne tvaroh jako tvaroh 8-)

  • anonym
    anonym |

    15. 4. 2014 14:06

    a jak dlouho pri kolika stupnich? teda pecu asi patou buchtu v zivote a vsechno to byly zrudy a sly do kose :-D :-D tak uvidim co toto O:-) O:-) O:-) O:-)

  • anonym
    anonym |

    14. 3. 2014 13:09

    a tvaroh ve vaničce nebo kostku?

  • SN
    SN |

    18. 2. 2014 16:25

    jiste, asi neni kazdy tak uzasny odbornik jako vy :-( Proto se pta...

  • Hanik
    Hanik |

    4. 1. 2014 16:47

    Dělala jsem ji s černým jeřábem

  • Hanik
    Hanik |

    4. 1. 2014 16:46

    Právě si na ní pochutnávám a je fakt výborná :-D

  • lolo771
    lolo771 |

    17. 11. 2013 11:14

    ha ha ha 8-) je to tak dobré ja vam to ukazu :-$ .

  • Míra
    Míra |

    6. 7. 2013 10:03

    Buchty a koláče 180° ca 45 min ke konci doby zkusit špejlí když na ni neulpí syrové těsto je hotovo

  • Kriisteenkaa
    Kriisteenkaa |

    21. 6. 2013 11:49

    A co když by to chtěla zksuit i hospodyňka začátečník?

  • anonym
    anonym |

    25. 5. 2013 08:39

    jak se to má ku**a dlouho pect :-(

  • Tereza
    Tereza |

    5. 5. 2013 13:01

    Fíha .. Luxusní buchta :) Dala jsem tam švestky a druhej den na snídani už nic nezbylo :))

  • alea
    alea |

    1. 4. 2013 16:13

    to snad každá dobrá hospodyňka nepotřebuje vůbec vědět! :-| :-D

  • Simona
    Simona |

    29. 9. 2012 16:46

    nikde není napsáno jak dlouho a na kolik stupňů se má buchta péct... :-|

  • maru hlinková
    maru hlinková |

    9. 2. 2010 08:50

    Buchta byla výborná, opravdu rychlá. Dala jsem ještě tvrdé mražené jahody a dopadlo to skvěle. My děláme drobenku z hladké mouky,moučkového cukru a trochu hery.

  • petra
    petra |

    18. 7. 2007 18:05

    drobenka se dela z cukru krupice,polo.mouky nebo hrube a masla nesmi se moc promnout aby se z toho neudelalo testo

  • Anonym
    Anonym |

    29. 10. 2006 14:50

    Těsto je úžasné, jen drobenka se mi moc nepodařila. Ale určitě to bude troubou - mám plynovou, tak ze shora moc nepeče.

  • Uljana Kimačenko
    Uljana Kimačenko |

    17. 8. 2006 14:11

    Zkusila jsem upect tuto buchtu, a je to opravdu vynukajici recept.Zklidila jsem obrovský uspěch.Je jednoducha,rychla a velmi chutna.Děkuji za recept.Vsem doporucuji.

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    30. 8. 2005 15:21

    Podobnou buchtu delam - jednoducha, rychla a dobra!

Poslední navštívené:

Abecední seznam: