Růžový zelný salát

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      bílé zelí
    • 2
      ředkvička
    • 1
      bílý jogurt
    • 1
      med
    • 2
      lžíce citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí nakrouháme na tenké plátky, ředkvičky omyjeme a též nakrájíme na tenčí plátky. Bílý jogurt rozmícháme s medem a citronovu šťávou a toutou zálivkou přelejeme nakrouhané zelí a nakrájené ředkvičky. Řádně promícháme a vložíme do lednice vychladit.
2
Nejlépe chutná až druhý den.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.