Plněné sojové řízečky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sojové maso plátky
    • hořčice plnotučná
    • uzené tofu
    • eidam sýr
    • strouhanka
    • vejce
    • hladká mouka
    • bylinky řecké
    • zeleninový vývar
    • 4
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sojové plátky uvaříme ve vodě s bujónem a prolisovaným česnekem,(pokud vaříme víc jak 8 řízků, použijeme bujóny dva). Z vychladlých plátků lehce vymačkáme vodu a každý plátek rozkrojíme tak, aby vznikla kapsička (plátek nesmí být rozkrojen úplně, jinak by se špatně obaloval). Uzené tofu a eidam nakrájíme na menší kousky (plátky), každou kapsičku promázneme hořčicí, vložíme do ní plátek tofu a eidamu, posypeme trochou řeckých bylinek a pak obalujeme klasicky jako řízek .Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova z obou stran.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.