• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Piškot
    Napište svůj komentář k receptu

    Piškot

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.0
    hodnotilo: 2
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Piškot
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 5
        ks vejce
      • 150
        g cukr
      • 100
        g hladká mouka
      • 1
        lžíce med
      • 1
        lžíce víno
      • ovocný džem

    Postup přípravy receptu

    1
    Důkladně utřeme žloutky s cukrem, vmícháme tuhý sníh z bílků, med a víno. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy a v troubě na slabém ohni pečeme asi 3/4 hodiny. Když piškot vychladne, rozkrojíme ho na polovinu a spodní část potřeme džemem.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Studentský piškot

    Studentský piškot

    Kokosový piškot - korpus

    Kokosový piškot - korpus

    Jablečný piškot (korpus)

    Jablečný piškot (korpus)

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Lenka Dvořáková
      Lenka Dvořáková | 2. 3. 2005 13:30

      Já použila klasickou dortovou formu a bylo to akorát.

    • as
      as | 2. 3. 2005 13:11

      Omlouvám se , ale z receptu jsem nepochopila, jestli je to forma dortová, nebo forma ne pečení (plech). Můžete mi to někdo upřesnit? Chtěla bych ho upéci. Děkuji..

    • Lenka Dvořáková
      Lenka Dvořáková | 2. 3. 2005 12:37

      Také jsem přidala špetku kypřícího prášku a byl opravdu výborný - krásně nadýchaný.

    • Darca
      Darca | 5. 8. 2004 12:06

      Piškot se mi moc povedl, dala sem tam jeste drobet kypriciho prasku!

    • Hela
      Hela | 19. 4. 2004 05:53

      Piškot klesl, chuťově byl dobrý.Nevím proč, snad vinou špatného pečení.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty
    Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Med Ovocný džem Vejce Víno
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Čokoládová pěna

    Čokoládová pěna

    Obrácené řízky

    Obrácené řízky

    Medové perníčky od babičky

    Medové perníčky od babičky

    Nejlepší horká čokoláda II. - méně sladká verze při nedostatku čokolády!

    Nejlepší horká čokoláda II. - méně…

    Melounové jednohubky (salát)

    Melounové jednohubky (salát)

    Čočka netradičně

    Čočka netradičně

    Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O.D.

    Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…

    Lívance z podmáslí s borůvkami a javorovým sirupem

    Lívance z podmáslí s borůvkami a…

    Čočková polévka ze zbylé čočky na kyselo

    Čočková polévka ze zbylé čočky na…

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    45 minut
    Španělský ptáček s rýží

    Španělský ptáček s rýží

    36 minut
    Placičky z bílých fazolí

    Placičky z bílých fazolí

    20 minut
    Sekaná se slaninou a zeleninou

    Sekaná se slaninou a zeleninou

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    40 minut
    Tvarohové knedlíky s jahodami

    Tvarohové knedlíky s jahodami

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    40 minut
    Buchtičky se šodó

    Buchtičky se šodó

    Poslední sledované recepty

    25
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    24
    Ananasové řezy
    Ananasové řezy
    24
    Palačinky
    Palačinky
    20
    České buchty
    České buchty
    19
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle

    Zajímavé články

    Whisky krkovice a další opilé recepty s masem zahájí grilovací sezónu!
    Whisky krkovice a další opilé recepty s masem…
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději bez královny
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději…
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s vařenými vejci!
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s…
    Na čem si rád pochutnal Vlasta Burian? Král komiků byl velký gurmán
    Na čem si rád pochutnal Vlasta Burian? Král…

    Sledujte nás

    AHA.cz Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Problémy s ALKOHOLEM!

    Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Problémy s ALKOHOLEM!

    AHA.cz Moudro Haliny Pawlowské: Tohle vzkázala tlouštíkům!

    Moudro Haliny Pawlowské: Tohle vzkázala tlouštíkům!

    AHA.cz Nedělní Aha! 11.4.2021

    Nedělní Aha! 11.4.2021

    Dáma.cz 6 tajemství královny Alžběty: Díky nim se dožila vysokého věku i vypadá skvěle

    6 tajemství královny Alžběty: Díky nim se dožila vysokého věku i vypadá skvěle

    Dáma.cz Iveta Bartošová by slavila 55: Tragická ztráta lásky, milostné zvraty a sebevražda

    Iveta Bartošová by slavila 55: Tragická ztráta lásky, milostné zvraty a sebevražda

    Ženy.cz Sexy zkrácené topy? Tohle můžu nosit také, dokazují modelky s plnými tvary

    Sexy zkrácené topy? Tohle můžu nosit také, dokazují modelky s plnými tvary

    Maminka.cz Nechci, nejím! 40 podivných důvodů, kvůli nimž děti odmítají jídlo

    Nechci, nejím! 40 podivných důvodů, kvůli nimž děti odmítají jídlo

    Reflex.cz Vláda nechce vzdělané a kriticky myslící lidi, ale nevolníky do montoven, říká hospodářská historička

    Vláda nechce vzdělané a kriticky myslící lidi, ale nevolníky do montoven, říká hospodářská historička

    E15.cz Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Abecedazahrady Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    • Recepty.cz
    • Piškot
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí