Pikantní škvarková pomazánka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g škvarky
    • 4
      ks vejce
    • 2
      sklenice zeleninové lečo
    • 4
      lžíce vegeta
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks hořčice plnotučná malá
    • 2
      ks feferonka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Lečo scedíme a necháme okapat. Škvarky, lečo feferonky a česnek pomeleme. přidáme vejce, hořčici vegetu a dobře promícháme. Plníme do sklenic a zavařujeme při teplotě 80 stupňů celsia asi 20 minut. Mažeme na topinky nebo jen tak k bílému pečivu jako pomazánka.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.