Neapolský těstovinový salát 10kg

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vřeténka uvaříme v dostatečném množství vody do poloměkka, scedíme a nakonec propláchneme.
2
Mrkev a cuketu pokrájíme na tenké delší nudličky(julienne).Šunku pokrájíme na plátky.Těstoviny, zeleninu a šunku spolu opatrně promícháme.
3
Odvážené množství Italské zálivky na salát rozmícháme v odměřeném množství oleje a takto připravenou zálivkou spojíme jednotlivé suroviny. Připravený salát necháme vychadlnout.
4
Před podáváním salátu jednotlivé porce okořeníme Směsí koření na pizzu.
5
Tip: Vhodnou obměnou je přidání čerstvého protlačeného česneku do již hotového salátu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.