Zelí osolíme a opepříme a necháme ho, aby pustilo vodu. Tu slijeme, k zelí přidáme jogurt, mouka, do které zamícháme prášek do pečiva, vejce. Smažíme na pánvičce "na volská oka".
Dělala jsem již několikrat dobré, zase změna.Dávám jedna.
Petule B.
|11. 9. 2008 12:34
Jedním slovem vynikající! Přidala jsem také ten česnek a majoránku a jelikož jsem dělala takový recept ze zelí poprvé, jsem prostě nadšena.
Jana Remková
|10. 9. 2008 14:30
Bože,jsem asi úplně slepá!!Díky Zuzano!!
Zuzana Šindlerová
|10. 9. 2008 10:52
Jani, 2 příspěvky pod vámi píšou Alexandra a Magda, že přidali česnek i majoránku a že je to moc dobré :-)))
Jana Remková
|10. 9. 2008 09:48
Tak to vypadá moc dobře!Placičky ze zelí.Zrovna mi větší čtvrtka zůstala,tak co s tím,že?Tak vyzkoušíme na večeři,stejně už někdy nevím,co pořád vymýšlet.Díky za dobrý nápad a joo,co kdyby se tam přidal i česnek a majoránka?Vyzkoušel to někdo?
Alexandra Daňková
|9. 9. 2008 15:36
mňamka, udělala jsem to jako Magda, přidala jsem majoránku a česnek, jinak podle receptu, jen jsem musela přidat trochu vody, protože jsem měla jen malej jogurt a těsto bylo moc hustý, jinak fakt super, rychlý a jednoduchý jídlo
Magda
|20. 3. 2008 11:16
Já nedávám jogurt ale mlíko a přidávám česnek a majoránku. Placičky jsou fakt dobrý.
Hanka Šimmerová
|19. 3. 2008 21:27
Právě smažím, vůbec jsem si nedovedla představit, jak budou chutnat, ale jsou moc dobré. Jemné a nadýchané.
Lenka B
|11. 1. 2008 16:02
my to jíme normálně, jen tak do ruky jako bramboráky
Marie Svobodová
|31. 10. 2007 14:37
Čím ochutíme,nebo je to příloha a k čemu, poraďte?
Lenka
|5. 9. 2007 12:26
Martino, určitě na normální pánvi smažit můžete taky :o) s pozdravem Lenka B.
Martina Jurošková
|20. 8. 2007 12:57
Mohu to smažit i na normální pánvi? Nerozteče se mi to? Pánev na oka nemám.
Lenka B.
|20. 2. 2007 17:44
Sylva: ano, naprosto správně, syrové nadrobno nakrájené zelí, když ho osolíte a opepříte, pustí vodu