Kuřecí stehýnka s hořčicí a rozmarýnem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Zdravy mlsoun

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks kuřecí maso stehna (filety - rozpůlit)
    • 60
      ml hořčice kremžská
    • 60
      ml francouzská hořčice
    • 3
      stroužek česnek rozetřený na pastu
    • 60
      ml citronová šťáva
    • 80
      ml olivový olej
    • 1
      lžíce pepř celý rozdrcený
    • 1
      lžíce rozmarýn čerstvý, jemně posekaný
    • 6
      ks cuketa malá
    • 1
      ks červená paprika na tenké plátky
    • 1
      lžíce petrželka na posypání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny ingredience smícháme, zakryjeme a marinujeme nejlépe přes noc (nejméně 3 hodiny).
2
Pak vyjmeme jenom kuřecí kousky a pečeme na mřížce do měkka (asi 15 minut). Zbylou marinádu a zeleninu dusíme do měkka.
3
Podáváme společně, posypané petrželkou.

Komentáře k receptu

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    1. 3. 2006 12:09

    To zní velice lákavě.Na grilu mňam,už aby se oteplilo.Rozmarýn máme rádi.

Abecední seznam: