Kuře s masovou nádivkou a žampionovou omáčkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme mleté maso, 1/2 plechovky nakrájených žampionů, vejce, sůl, 50 g nakrájeného uzeného bůčku, nakrájenou cibuli, nastrouhaný brambor a touto směsí naplníme osolené kuře. Otvor zašijeme, kuře poklademe vločkami másla, podlijeme a pečeme asi 90 minut.
2
Poté kuře vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, přidáme zbytek na kostičky nakrájeného bůčku, zaprášíme moukou, zalijeme vodou a rozmícháme. Přidáme zbytek nakrájených žampionů a provaříme. Dochutíme solí, pepřem a podáváme s brambory nebo rýží.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: